Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Wakacyjnie :)

Domyślnie Wakacyjnie :)

1 Lago del Predil

2 Przełom Soczy

3 Jezioro Bohinj

Janusz

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

Ładne miejsce na 1, ta wysepka. Zdjęcie ma fajny klimat, tylko zastanawiam się czy nie lepiej by było kadrować 50/50, odbicia by się zmieściły.
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

Trzecie jest z takich zdjęć, że można przy nim pomarzyć swoje marzenia... Piękne.

Domyślnie

Trzecie jest piekne, jedynka ciekawa, ale odnosze wrazenie jak by zdjecie bylo prosto z puszki, nieostrosc widoczna na wszystkich, ale to pewnie brak wyostrzenia po zmniejszeniu...

Domyślnie

Nie jest prosto z puszki. Była 6-ta rano,było zimno (a ja ledwo żywy po przejechaniu 1000 km) , było szaro a ta plama światła na górze bardzo utrudniała poprawne naświetlenie. Oczywiście nie usprawiedliwia mnie to . Widać za mało się starałem . Powalczę jeszcze z tą fotą ...

Janusz

Domyślnie

Trójeczka jest ładna z duży potencjałem , warto było dłużej nad nią posiedzieć .

Domyślnie

Trójeczka ma w sobie moc. Piękne zdjęcie. gratulacje
    D3100 N18-55, N35 1.8, S70-300

Domyślnie

3 super ale lepiej, moim zdaniem, byłoby szerzej ciut ciut

Domyślnie

3. bardzo przyjemna, choć rzeczywiście ciutkę szerzej by jeszcze popawiło efekt, albo trochę więcej prawej, gdzie jest światło. Jedynka też mi się podoba, bardzo lubię takie szarobure klimaty.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Pomęczyłem trochę pierwszą fotę ...

1

A tu jeszcze jedna fota.

2 Log pod Mangartom

Janusz

Uprawnienia umieszczania postów