Close

Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678
Pokaż wyniki od 71 do 75 z 75

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nomen82 Zobacz posta
    Mam wystawione D90 i juz 4 emaile "z Londyna". Przekret nadal ma zwolenikow.W tym jeden z 272 pozytywami, ktos kupił 260 przejsciowek EU-GB po 4,99 zeta...

Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2
    To tylko zgłosić takie konto do Alle...

Domyślnie

Uwaga na nową akcję !!!

Dziś dostałem:

Dear Allegro użytkownika,

Twoje konto w Allegro zostanie zawieszony w ciągu najbliższych 24 godzin.

Kliknij poniższy link, zaloguj się podając swoją nazwę użytkownika Allegro oraz hasła, zostaniesz przekierowany do do powierzchni profilu i będzie prosić o e-mail / login i hasło.

Bezpiecznie wprowadzić e-mail / Nazwa użytkownika i hasło, aby zakończyć etap potwierdzania i weryfikacji adresu e-mail z Allegro.

KLIKNIJ TUTAJ ABY SPRAWDZIĆ Adres email.

Nasz zautomatyzowany automatycznie zawiesić i zablokować konta Allegro, jeśli nie potwierdzi swój adres e-mail, w 24 godzin od otrzymania tej wiadomości.

Jak nigdy nie będzie mógł się zarejestrować lub zarejestrować nowe konto, jeśli obecne konto zostanie zawieszone.

Sprawa zgłoszona serwisowi ale robia sie coraz bardziej pomysłowi.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nomen82 Zobacz posta
    Uwaga na nową akcję !!!

Dziś dostałem:

Dear Allegro użytkownika,

Twoje konto w Allegro zostanie zawieszony w ciągu najbliższych 24 godzin.

Kliknij poniższy link, zaloguj się podając swoją nazwę użytkownika Allegro oraz hasła, zostaniesz przekierowany do do powierzchni profilu i będzie prosić o e-mail / login i hasło.

Bezpiecznie wprowadzić e-mail / Nazwa użytkownika i hasło, aby zakończyć etap potwierdzania i weryfikacji adresu e-mail z Allegro.

KLIKNIJ TUTAJ ABY SPRAWDZIĆ Adres email.

Nasz zautomatyzowany automatycznie zawiesić i zablokować konta Allegro, jeśli nie potwierdzi swój adres e-mail, w 24 godzin od otrzymania tej wiadomości.

Jak nigdy nie będzie mógł się zarejestrować lub zarejestrować nowe konto, jeśli obecne konto zostanie zawieszone.

Sprawa zgłoszona serwisowi ale robia sie coraz bardziej pomysłowi.
    To nie nowość. Miałem tym podobnych dziesiątki. Tego maile przekaż na adres Allegoro [email protected]
    FuFu X100T
    Było D90, D7000, D7100, D610 i wiaderko słoików
    M
    oje tereny https://500px.com/sesio/galleries/gluszyca

Domyślnie

Ja podobny email dostalem ostatnio dotyczacy konta na Amazon.co.uk
    "...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."

Domyślnie

Również dostałem @ od oszusta - cytuję:

"OK ... Dzieki za odpowiedz, ale czy masz paragon w tej pozycji, a ja chce do konca aukcji teraz, bo nie jestem w Polsce i dostarcza 1000 + 200 PLN koszt wysylki (http: // www. Pocztex.pl / ems_cennik_uslug. php) koszt wysylki do LONDYNU

Musisz wyslac mi calkowity koszt musze placic i dane bankowe dla platnosci, takich jak
    Nazwa:
    Numer konta:
    SWIFT CODE
    Nazwa banku:
    Numer telefonu:
    tak, ze moge przelac pieniadze do Ciebie"

- zgłosiłem już do allegro. Konto 116 transakcji -100% pozytywne - oczywiście jest to konto ukradzione - przejęte przez oszustów.

Chyba warto wołami na aukcji pisać: I don't send abroad
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 19-06-2015 o 14:10 Powód: orto. ("tranzakcji")

Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678

Uprawnienia umieszczania postów