Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Cs4 na W8.1

Domyślnie Cs4 na W8.1

Witam serdecznie. Mam pewnie banalne (ale nie mogę znaleźć konkretnej odpowiedzi) pytanie. W związku z prawdopodobnym przejściem na Win 8.1 obawiam się czy PS CS4 zadziała na tym systemie? Proszę o odpowiedź osoby które już fizycznie próbowały takiego zestawienia. Oraz jeśli ktoś będzie tak dobry, jaka jest ogólna współpraca w8.1 z innymi starszymi programami?
    D90/grip|D50|T17-50/2.8|N35/1.8|N50/1.8|18-55VR|SB-900|Nissin Di866|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ZgReDoL Zobacz posta
    Oraz jeśli ktoś będzie tak dobry, jaka jest ogólna współpraca w8.1 z innymi starszymi programami?
    Jedyny program z jakim miałem problem to MapSource od Garmina, sprawę częściowo załatwiła instalacja aktualnej wersji, choć w niej nie chcą mi się instalować niektóre starsze mapy.
    Możesz też się spodziewać problemów przy niektórych aplikacjach, które nie będą hulać na systemie 64 bit, ale to nie problem W8.1 lecz ogólnie Windowsa 64 bit.
    Ogólnie jednak problemów za bardzo nie ma, jeżeli zależy Ci na konkretach to wystarczy poszukać na Googlach.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Dzięki za odpowiedź. Czyli rozumiem ze mam sie nie obawiać braku współpracy cs4 z w8.1.
    Oczywiście że wcześniej zapytałem googla, ale widać źle bo nic z konkretów nie wyskoczyło dotyczących cs4. Bardziej na stronach po angielsku, a u mnie z tym kiepsko (Kali jeść, Kali pić... only )
    Jak wiadomo w przypadku foto, PS jest ważny i jego brak byłby dużym problemem dyskwalifikującym przejście na w8.1.
    D90/grip|D50|T17-50/2.8|N35/1.8|N50/1.8|18-55VR|SB-900|Nissin Di866|

Domyślnie

Nie mam CS4, ale mam PSE8, który jest chyba z tego samego okresu i śmiga jak zły na W8.1.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Działa bez problemów. W ogóle nie miałem żadnych niespodzianek z W8.1.

X-T2 | 35/2 | 50/2 | ETRSi | 75/2.8
    radek.art.pl / facebook

Uprawnienia umieszczania postów