Szukaj
Rzesy chlopak ma takie ze niejedna by mu pozazdroscila ;P
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
Zdjęcie numer 2 bardziej mi się podoba. Fajnie oświetlone.
Moje słowa
A przy jedynce tak się starałem
Dziękuje
To dodam ich razem
3
Dwójeczka również mi się podoba najbardziej za światło, no i potem 1 i 3![]()
Daj więcej zdjęc tego duetu bo może być ciekawie.![]()
Nikon
1 - klasyczne rysunkowe światło
Myślę że gdyby postarać się o ciekawsze tło, zdjęcie byłoby znacznie ciekawsze
1. Wygaś tą kropkę w lewym oku, żeby jeden blik został i wygląda wypas. Zgadzam się z fafniakiem, że tło by tu zrobiło ekstra robotę.
2. Też fajne, tylko świecone mocno centralnie i bliki jak źrenice wyszły, tylko że gadzie jakieś, więc pewnie tak nie ma.
3. Spróbuj tej samej pozy, tylko żeby lewą ręką nie siebie obejmował tylko pannę swojąi Prosto powinien stać, ona się do niego tuli a nie on do niej.
Tak w ogóle to wypas, widzę że domowe studio kwitnie![]()
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
Dzieki
Dużo nie ma, on straszny dzikus jest
Teraz była gola ściana, mam tylko szare papierowe tło które najczęściej pokazuje i chcialem inaczej, muszę w końcu zrobić zakupy, przede wszystkim szersze bo mam 1,5 m i w poziomie mam problem.
Jak go zlapie to sprobijeZa drugim razem pewnie sie rozluzni no i moze dadza mi wiecej czasu, teraz bylo za duzo zamieszania
to ja, zaczynam powoli pojmować obsługę lamp
Jak u Was z kolorami ? nie powinienem trochę stonować ?
jak tutaj
7
Ostatnio edytowane przez .:Gerard:. ; 06-10-2014 o 19:59
Kolory ok, ale gardy to on trzymać nie umie...
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
Skontaktuj się z nami