Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Wloszczyzna

Domyślnie Wloszczyzna

Witam
    Moje pierwsze foty udostepnione, pewnie będzie masa krytyki, ale co tam....trzeba przyjąć na klatę.

Domyślnie

Wklej duże zdjęcia a nie znaczki pocztowe a potem możesz szykować klatę...

pozdr,
    kris

Domyślnie

wlasnie mam problem z wklejeniem duzych fotek bo nie posiadam konta vip czy tam premium na imageshack i sam pomniejsza ;/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robcok Zobacz posta
    wlasnie mam problem z wklejeniem duzych fotek bo nie posiadam konta vip czy tam premium na imageshack i sam pomniejsza ;/
    A tam pitolisz:

Klikasz na zdjecie, w ImageShack prawa mysza na "Download Image" Copy Link Location no i potem wklejasz tu na forum.Wsio
    Ostatnio edytowane przez 6868 ; 05-10-2014 o 16:06

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Zduńska Wola

Domyślnie

Szkoda że bez polara. Na zdjęciu numer 1 nie wiadomo czy to odbicie czy rysy na przednim błotniku i numeruj zdjęcia. Co do kadrowania się nie wypowiadam bo są lepsi.

Domyślnie

Zdjęcie ostatnie totalna ciemnica.Nawet nie widać jaka to marka.
    Sztuczna winieta mnie odpycha.
    Jeśli już to pierwsze w dużym formacie podoba się nawet choć mogłeś dać mniej dołu a więcej góry.
    D5100 / S17-50 F2.8 /Metz52

Domyślnie

1. Numeruj zdjęcia,
    2. Po dodaniu kodu ze zdjęciem naciśnij ENTER - kolejne pojawi się pod nim, a nie obok
    Co do samych zdjęć:

1. Za dnia nie zabieraj się nawet za moto foto bez filtra polaryzacyjnego,
    2. Unikaj latarni wyrastających centralnie ze środka dachu (i w ogóle ich unikaj w bliskim otoczeniu samochodu),
    3. Popracuj nad cięciem kadrów, bo to od tyłu jest obcięte kiepsko, jak na mój gust - mogłeś pokazać całą tylną lampę i poczytaj o mocnych punktach,
    4. Takie zdjęcia, jak na rampie muszą być doświetlone od przodu - aparat, to nie ludzkie oko - musi wybrać - albo przepalam górę, albo topię w cieniu dół

Najlepsze z zestawu to to z wystającą z dachu latarnią - ale: latarnia out i samochód nie tak centralnie (obciąć trochę góry i sporo prawej strony, bo ta budka też nie pomaga, ale perspektywa mi się podoba).
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Uprawnienia umieszczania postów