1.
A by Sanches90s, on Flickr
2.
Beijing National Stadium by Sanches90s, on Flickr
Szukaj
1.
A by Sanches90s, on Flickr
2.
Beijing National Stadium by Sanches90s, on Flickr
Po kij pisac adres w tytule, na dodatek w jezyku, ktory rozumie tylko kilka osob na forum?!
W 1. dalbym odrobine wiecej gory, dwojka ok, obrobka moze byc.
Zdjęcia mi się podobają, zwłaszcza nr 2, kadry i obróbka.
Masz literówkę w tytule![]()
Dziękuje za komentarze i za wyczyszczenie spamu z tematu.
Ebeb bardzo trafne spostrzeżenie
docxxx literówka poprawiona
By nie robić znowu zamieszania z kolejnym nieprzemyślanym tytułem wrzucę kolejne zdjęcie do tego samego wora.
3.
L by Sanches90s, on Flickr
Ale kosmos, super![]()
Kadry na 1 i 2 trochę chaotyczne, ale to bardziej wina budynku niż Twoja (podoba mi się wypatrzone A). 3 przez to pochylenie jest dynamiczna, może nawet za bardzo - miejsce samo w sobie robi wrażenie, nie wiem czy jest potrzeba wprowadzania dodatkowego zamieszania - chociaż jako grafika wygląda nieźle.
Muszę jeszcze skomplementować obróbkę i konwersję, bardzo mi się podoba efekt końcowy - są biele, są czernie, szarości odważnie rozciągnięte. Gdzie ma być chropowato, jest chropowato (1, 2); a na 3 świetnie wyszło przejście przez skalę szarości (spód mostu) i jasne/białe światła w biurowcach (ale bez przepału przenoszącego się na otoczenie/ramy okien itd). Chętnie zobaczę więcej, może mniej pochyłych (ale nie upieram się, mogą być też krzywe, o ile ma to uzasadnienie...).
Jedne ze zdjeć, co to się w nie wpatruję i wpatruję - świetnie wypatrzone.
Pozdrawiam!
J
Gadryiel, mithr dziękuje ślicznie.
creep muszę przyznać że nikt tak skrupulatnie jeszcze moich prac nie ocenił, bardzo dziękuje za poświęcony im czas.
Masz racje co do kątów, moje szkło nie lub architektury ani linii prostych, dlatego zamiast z tym walczyć staram się to jakoś wykorzystać.
Do tego ja sam nie za bardzo interesuje się tematyką architektoniczną, jak jest coś ciekawego to sfotografuje i na tym się kończy znajomość tej dziedziny.
Mam jeszcze dwa myślę warte pokazania zdjęcia z wiaduktem i dwa pokręcone ze stadionem, ale muszą swoje przeleżeć zanim je opublikuje.
Ale tak dla odmiany mogę jeszcze takie pokazać, mam nadzieje że też przypadnie do gustu.
4.
Shanghai by Sanches90s, on Flickr
pozdrawiam
Skontaktuj się z nami