Mam Dell V3500 i pomimo że Windows 10 znajduje sterowniki instalowałam do> Chipset/Karta muzyczna/Touchpad, te dedykowane od Dell z Windows 7 podejdą, jak nie na stronie Dell wyszukaj pod Windows 8 z nowszego modelu, dodatki od Dell zbędne ale jakby co na Elektrodzie w Sekretne kody dałem trochę aplikacji pozwalających na większą kontrolę Laptopa i Windows (login ten sam).
Co do instalacji na dysku SSD, nie formatować go przed instalacją, Instalator robi to bez szkody dla dysku sam, zakłada się tylko partycje systemową, jak przeinstalowuję Windows to usówam tylko partycję systemową i tą dodatkową małą, potem ponownie je tworzę i instaluję Windows, nowy obraz Windows 10 na stronie Microsoft nie wymaga już klucza, więc jak wcześniej była aktualizacja to można potem czystą instalację zrobić a wpisywanie klucza pominąć, sam się aktywuje Windows 10 gdy net będzie miał dostępny, w nowym instalatorze można większość inwigilacji pominąć jak i udostępniania aktualizacji w sieci innym, co do aktualizacji automatycznych to w Windows 10 pro można je wyłączyć i będzie tylko powiadamiał że są bez pobierania ( skorzystać z gpedit.msc < uruchom).
Z początkiem sierpnia powinna nadejść aktualizacja i będzie Windows 10 ciut lepszy, tak w każdym razie w wersji testowej jest![]()
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami