Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1395

Wątek: Windows 10

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tom01 Zobacz posta
    A u mnie na jednym kompie znów wykopanie (pisanego pod 10!) sterownika po aktualizacji i unieruchomienie urządzenia, na drugim dwa niekontrolowane restarty nocą i zniszczenie efektów pracy. Znalazłem sposób na zablokowanie aktualizacji w edytorze zasadach grupy. Zobaczymy czy zadziała. Nie za bardzo mam czas ale chwila wykopania 10-tki przez okno zbliża się nieuchronnie.
    Nie powiedziałbym, że winą Windowsa jest to, że producenci sprzętu nie potrafią sobie napisać dobrych i działających sterowników... Obserwuje krzaki sterowników nVidia odkąd mam aktualizację, ale system jest nowy i nVidia go nie ogarnęła jeszcze... Zresztą więcej problemów pamiętam z 7 w wersji RC, z którą na początku nic nie działało prawidłowo...
    Czy to wina producenta samochodu, że na chszczonym paliwie nie chce jechać...?

Cytat Zamieszczone przez Andrzej1974 Zobacz posta
    Blue screen w Windows 10? Nie spotkałem się choć używam go od pierwszego wypustu kiedy jeszcze raczkował.
    Ja spotkałem po aktualizacji sterownika nVidia i próbie odpalenia PSa...
    Ale było, minęło...
    Ostatnio edytowane przez RobertMiernik ; 19-02-2016 o 11:31 Powód: Łączenie postów - panie panuj pan nad edycją ;P

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez madebyzosiek Zobacz posta
    Nie powiedziałbym, że winą Windowsa jest to, że producenci sprzętu nie potrafią sobie napisać dobrych i działających sterowników... Obserwuje krzaki sterowników nVidia odkąd mam aktualizację, ale system jest nowy i nVidia go nie ogarnęła jeszcze... Zresztą więcej problemów pamiętam z 7 w wersji RC, z którą na początku nic nie działało prawidłowo...
    Czy to wina producenta samochodu, że na chszczonym paliwie nie chce jechać...?
    Nie czepiałbym się, gdyby nie fakt, że na microsoftowym sterowniku do urządzenia (interfejs MIDI) dzieje się to samo.
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez madebyzosiek Zobacz posta

Ja spotkałem po aktualizacji sterownika nVidia i próbie odpalenia PSa...
    Ale było, minęło...
    Pierwszy raz chyba Radeon (AMD) ogarnął sterowniki lepiej niż nvidia.
    Wszystko śmiga win 10 i radeon 295x2.
    A znajomi też mają problemy z nvidia.

Uprawnienia umieszczania postów