Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1395

Wątek: Windows 10

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Rafał, ale tu nie ma o czym gadać. Masz działający sterownik do maszyny, na starym trupie, który przecież bardzo dobrze się sprawuje nierestartowany od miesięcy czy lat (nie pamiętam o jak długim czasie wspominałeś), to przecież nie będziesz instalował na nim Windows 10. To jest bez sensu. Przede wszystkim nie jest to argument w tej dyskusji. To nowy system dla generalnie nowych komputerów – z myślą o przyszłości. Jak tak dalej będzie się rozwijać ta dyskusja, to za chwilę przeczytamy zjebki pod adresem producentów płyt, że nie ma w nich już slotów AGP, że o ISA nie wspomnę. A że wątek na forum fotograficznym, to podejrzewam, że jednak większość osób interesuje przydatność do naszej pracy – z aplikacjami foto-graficznymi, a tych z reguły, używa się najnowszych. Zdecydowanie chodzi o wydajność i stabilność, a nie wsparcie dla starego oprogramowania używanego przez może promil z promila użytkowników.
    Nie do koca. Chciałem tego trupa zamienić na laptopa z 10. Nic z tego.

Cytat Zamieszczone przez Andrzej1974 Zobacz posta
    Szanowny Panie Moderatorze, na poprzedniej stronie wyraźnie napisałem (tu cytat):

"Nie pamiętam, żebym miał problemy ze sterownikami do sprzętu, który posiadam w Windows 10. Choć inni mogą (być może) mieć pewne "atrakcje"."?

O Windows XP nie pisałem. Choć wcześniej wspominałem, chyba w tym temacie, że są jeszcze tacy, którzy uważają go za najlepszy SO jaki MS stworzył. Ok, takie ich prawo...

P.S. Bardzo trafna uwaga @boobassa powyżej. I @stiga także. Właściwie to nic dodać...

Tu nie jestem moderatorem, tylko uczestnikiem dyskusji. I nigdzie nie napisałem, że W10 jest zły. twierdzę tylko, że W10 nie jest najlepszy i nie można go traktować jako nirwanę OS.

A wbrew pozorom te wszystkie COMy i frezarki mają związek z fotografią, bo m. innymi na podstawie fotografii robię płaskorzeźby i inne obiekty w trójwymiarze.
    Ostatnio edytowane przez Rafał_Sz ; 12-02-2016 o 12:31
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Uprawnienia umieszczania postów