No to jestem znowu na W7, kilka dni czytania i sledzenia tematu...dzis postanowilem, ze jeszcze moge wiec wracam do mojejgo W7, jak M$ zmieni polityke to mozliwe, ze wroce do W10 bo przyznaje, ze mi sie podobal, byl "nowy".
Najciekawszy z linkow jaki moge podeslac do poczytania to chyba ten - LINK, warto sie wczytac bo tutaj czlowiek to fajnie wyjasnia i nie jest to paplanina laika jak ja...nie jestem sklonny do lykania teorii spikowych, wiec nie wietrze spisku a zwykle ciagniecie informacji o nas a co za tym idzie kazdy wie, wielka kasa razem z "darmowym" systemem.
Moja licenja Retail z W7 teoretycznie staje sie licencja Retail W10, ale Retail w W10 znaczy zupelnie cos innego i takim trafem moj box staje sie przywiazany do komputera a nie wlasciciela...
Mozliwe, ze wroce do W10, ale czekam co bedzie dalej i jak sie potoczy sprawa sledzenia i kontrolowania zawartosci moich dyskow.
Tak jak nie jestem fanem Androida i tak jak wiem, ze sledzi nas na kazdym kroku tak tez przyznaje, ze jest to w pelni darmowy system i latwiej mi sie z tym zgodzic niz M$ za ktory sporo zaplacilem i wymagam prywatnosci.
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami