Close

Strona 7 z 140 PierwszyPierwszy ... 567891757107 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 1395

Wątek: Windows 10

Domyślnie

w PC wystarczy odpiąć kamerę i mikrofon więc prosta sprawa i komunikatorów internetowych nie używać ,
    ja na codzień używam zwykłego telefonu Nokia N8 a tablet do czytania poczty ale on z android więc Bill G. mnie nie Inwigiluje
    Windows x jak używam to 80% czasu bez netu bo grzebie w nim w celach poznawczych

Domyślnie

widze kilka osob ma tu manie przesladowcza

Domyślnie

To ty taki korniczek systemowy jesteś
    D7000 |N18-105|N28-70|N70-210|N10-24|S17-50|SB26x2|SB910| |Soligor2x|Jupiter200|Helios44M5|
    Grecja2013
    klik 1) Zabawa w RAW'ki - weź udział
    klik 2) Zabawa "zadania tematyczne" - weź udział

Domyślnie

zbyszekD7000 tak sobie grzebię w Windows od tego 95 i stało się to moją pasją tak jak fotografia
    a dziś wolny czas mam do Windows 10 poznaję dogłębnie i pomijając szatę graficzną bardzo mi się podoba

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez norty Zobacz posta
    widze kilka osob ma tu manie przesladowcza
    Nie no faktycznie, przecież żyjemy w rajskich krainach, a ludzie są aniołami, dobrze że mi otworzyłeś oczy.

... ale tak dla porządku przeczytaj jednak dokładnie licencję na Windows Technical Preview, tylko nie używaj do czytania różowych okularów.
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

No ostatnio te plotki zaczynają być dementowane i albo dla części albo wcale nie będzie

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Tyle, że to nie są plotki, tylko mechanizmy wbudowane w Windows Technical Preview, choćby takie jak wspominany po wielokroć keylogger (celowo nie wspominam o innych możliwościach, póki nikogo za rękę nie chwyciłem).
    Sama deklaracja MS, że będą korzystać z wszelkich plików i informacji zawartych w plikach użytkownika, jak też kontrolować transmisje głosowe, czy pewnie strumienie wideo, ale i pocztę jest z gruntu nieprzyzwoita.
    Większość niechcianych procesów inwigilujących da się pewnie poubijać, ale wówczas user wersji przedwstępnej w10 pozostaje w jawnej niezgodzie z zapisami licencyjnymi Windows Technical Preview, więc przed instalacją tego systemu radzę się dobrze zastanowić.
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Testuję ten Windows dalej i Inwigilacja mi nie straszna Johanan
    lokalna sieć ukryta by trojan Microsoft jej nie skanował i przy cotygodniowej aktualizacji nie słał raportu
    procesy/usługi te najgorsze nie da się ubić a te mniej szkodliwe wszyscy macie w Windows 7/8/8.1 tak dla jasności .

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez irek6311 Zobacz posta
    ... a te mniej szkodliwe wszyscy macie w Windows 7/8/8.1 tak dla jasności .
    Jest moc tutoriali w sieci jak poradzić sobie z niechcianym draństwem z OS-ów windowsowych, ale chyba najbardziej praktyczny do tego jest: http://xp-antispy.org/ .

Polecam.
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Nie czaję jak można się godzić na inwigilację.

Zamontujcie sobie kamery w domu i streamujcie to do netu. Przecież nie robicie nic złego, prawda?
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Strona 7 z 140 PierwszyPierwszy ... 567891757107 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów