Close

Strona 65 z 135 PierwszyPierwszy ... 1555636465666775115 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 641 do 650 z 1395

Wątek: Windows 10

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Kto każe mieć komputer podpięty do internetu?
    Ja jeden z laptopow mam raz na miesiac albo rzadziej.
    W10 (wersja finalna) będzie "kazał" przynajmniej raz na miesiąc. Mam tak z Office 2013, raz na miesiąc muszę podłaczyć komputer do netu, bo wariuje i zasypuje mnie komunikatami, że mam nielegalne oprogramowanie.

Domyślnie

ja mam takie spostrzeżenia po aktualizacji 2 kompów do 10.
    Aktualizacja z 8.1 pro - wszystko chodzi gładko, bez problemów.
    Aktualizacja z 7 Professional - od początku problemy, dziwnie wysokie zużycie procesora przez procesy systemowe. Po tygodniu "wygrzewania" procesora puściłem jeszcze raz na tego samego laptopa czystą instalację od podstaw windowsa 10 - wszystko działa jak należy. Zużycie procesora w normie (w spoczynku 2 - 4%) wcześniej po aktualizacji z windowsa 7: 20 - 60%

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sokrates Zobacz posta
    Aktualizacja z 7 Professional - od początku problemy, dziwnie wysokie zużycie procesora przez procesy systemowe. Po tygodniu "wygrzewania" procesora puściłem jeszcze raz na tego samego laptopa czystą instalację od podstaw windowsa 10 - wszystko działa jak należy. Zużycie procesora w normie (w spoczynku 2 - 4%) wcześniej po aktualizacji z windowsa 7: 20 - 60%
    Ja przesiadalem z sie z W7 Home i tez mam dziwne wrazenie, ze nie jest tak jak bym chcial, cos mi sie wydaje, ze poswiece troche czasu i postawie ten system od zera, problemu ze zuzyciem procesora nie odnotowalem, procek 1-5% w spoczynku...jednak sa jakies dziwne lagi podczas ladowania sie windowsa, mam sprzet bardzo mocny i nie powinienem miec takich zamulen.

Domyślnie

Też aktualizowałem z W7 Home i niestety system działa bardzo niestabilnie i nie działa mi menu start. Jak teraz najszybciej i najbezpieczniej wykonać nową instalacje systemu ? System mam już aktywowany.

Domyślnie

Jeżeli nie masz to przy pomocy MediaCreationTool przygotuj sobie płytę instalacyjną lub pendriva. Uruchom kompa z tej instalki, format C i stawiasz system od nowa.Nie musisz podawać żadnych kluczy windows sam się aktywuje
    Nikon, Nikkor i SaBinka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rychu_cmg Zobacz posta
    Też aktualizowałem z W7 Home i niestety system działa bardzo niestabilnie i nie działa mi menu start. Jak teraz najszybciej i najbezpieczniej wykonać nową instalacje systemu ? System mam już aktywowany.
    U mnie jest calkiem dobrze, ale jak wspomnialem, zbyt dlugo trwaja pewne czynnosci, widzialem jak dziala W10 na lapku na zwyklym dysku instalowany na czysto i to co dzieje sie u mnie nie jest zadowalajace, mozliwe, ze jutro sie za to wezme i postawie system od zera.

Domyślnie

No i postawiłem system od zera. Sama instalacja Windowsa ekspresowa około 20 minut (instalowałem z karty pamięci przez czytnik). Po godzinie miałem już zainstalowane wszystkie swoje programy

Domyślnie

sam się zastanawiam nad instalacją w10 na tablecie, bo w8.1 to porażka np skeyp trzeba mieć konto by go używać.

Domyślnie

Czy po instalacji windows10 pro na czysto mogę jeszcze wrócić do windows7 ?

Domyślnie

A skąd ten Windows 7 (po instalacji 10tki na czysto) miałby Ci się wziąć?
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Strona 65 z 135 PierwszyPierwszy ... 1555636465666775115 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów