Close

Strona 53 z 140 PierwszyPierwszy ... 343515253545563103 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 521 do 530 z 1395

Wątek: Windows 10

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez koesh Zobacz posta
    Pobranie, a dokładnie przygotowanie obrazu win10 na dvd/pen jest dostępne toolsem microsoftu dopiero po aktualizacji systemu do win10...
    To ja chyba jakiś wyjątkowy jestem, bo zrobiłem to pod Win 8.1
    Pozdrawiam
    Paweł

Moja radosna twórczość

Domyślnie

No i czwarty dzien z nowa winda...wszystko smiga pieknie, jedyne co mnie drazni to brak programiku ASUSa iCharge, powodowal, ze na USB szlo wieksze napiecie w momencie podpiecia iPhona i ladowal sie jak ze zwykles sieciowej ladowarki, godzinka i tel naladowany a teraz kurcze trwa to godzinami...
    Ale juz wyszukalem, ze ASUS pracuje nad uaktualnieniem programu pod plyty ASUSa i W10.

Z lapkiem sie jeszcze wstrzymuje.

Domyślnie

Czy są jakieś doświadczenia w działaniu PS, NX, LR po upgrade systemu do W10?

- - - - kolejny post - - - - - -

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Czy ktokolwiek sciągnął obraz ISO Win 10 na komputerze, na którym miał system Windows XP? Bo mi za diabła się nie udaje. Już kombinuje z przeglądarkami - na IE też sie nie daje.

Mam laptop z Win 7 pro 64 bit, ale nie podłączam tego komputera do internetu. Więc ISO chcę pobrać na laptopa na którym przeglądam www, a ten laptop ma windowsa XP. I nie daje się pobrać ISO.
    Czy to tylko mój problem, czy innym udało sie pobrać na XP ?
    Ja piszę o pobraniu obrazu ISO, a nie o instalacji. Chcę wypalić płytkę i zainstalowac to potem na komputerze z Win 7.
    Nie próbowałem pod XP, ale nasuwa mi się takie spostrzeżenie, że pobieranie obrazu W10 pod W8.1 odbywa się w dwóch etapach: najpierw trzeba ściągnąć programik który łączy się chyba z serwerem MS i ściąga obraz W10 i rozpakowuje go jako plik ISO. Więc nie jest wykluczone, że MS tak to zmajstrował, że program ściągający nie działa pod XP. Ale to tylko moja spekulacja.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mmluty Zobacz posta
    Czy są jakieś doświadczenia w działaniu PS, NX, LR po upgrade systemu do W10?
    Sa, dziala ok, zadnych zmian, poza aktualizacja NIKowego zestawu do nowej wersji oraz akcje i panel od Tonyego Kuypera mi nie dzialal i musialem kupic nowy z adobe ads on...30$

Domyślnie

mmluty - no wlasnie nie moge pobrac tego programiku.
    Nie wiem po co tak komplikuja sprawe. Powinny byc 4 obrazy ISO do pobrania - Home 32 i 64 i Pro 32 i 64.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Ale juz wyszukalem, ze ASUS pracuje nad uaktualnieniem programu pod plyty ASUSa i W10.
    Też mam płytę ASUSa i też dzieje się coś czego nie rozumiem. Gdy zamknę Windows przez /Zasilanie/Zamknij to na myszy
    USB pozostaje napięcie (podświetlanie) nie było tego po wyjściu z Win7. Natomiast gdy komputer zostanie wyłączony przez program
    typu Sleep (zainstalowałem go sobie bo czasami potrzebuję) to komputer jest wyłączany "totalnie" - gaśnie także mysz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    No i czwarty dzien z nowa winda...wszystko smiga pieknie, jedyne co mnie drazni to brak programiku ASUSa iCharge, powodowal, ze na USB szlo wieksze napiecie w momencie podpiecia iPhona i ladowal sie jak ze zwykles sieciowej ladowarki, godzinka i tel naladowany a teraz kurcze trwa to godzinami...

Z lapkiem sie jeszcze wstrzymuje.
    u mnie działa bez zarzutu
    Szanuję tylko tych którzy szanują mnie, a reszta na kran może wskoczyć mnie.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

A tak z ciekawosci spytam Czy przeglądarka systemowa Win 10 obsługuje zarządzanie kolorem?
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

A ja zarzuciłem windows 10 na imaka żonki (c2d 3,06, GT9600), działa szybko i bez problemu mimo że tam jest hdd. Jak poinstaluję sterowniki i potestuję system to dam znać czy wszystko jest ok
    ;]

Domyślnie

A jak oceniacie przeglądarkę Edge ? Są jakieś problemy z wyświetlaniem stron, odtwarzaniem filmów na stronach, szybkością itp. ?
    D7100 NIKKOR AF-S 18-55 mm, TAMRON SP 70-300 mm, SIGMA DC 17-50 mm EX HSM
    PC : ASUS Z170, Procesor : i5-6500, Pamięć : 16 GB, Dysk : SSD 250 GB + HDD 1 TB, Karta grafiki : Gigabyte Nvidia GTX1050 Ti System operacyjny : Windows 10 Home 64-bit.

Strona 53 z 140 PierwszyPierwszy ... 343515253545563103 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów