Nowa kompilacja 10162 w języku polskim do pobrania, ci co nie testowali to polecę![]()
Szukaj
Nowa kompilacja 10162 w języku polskim do pobrania, ci co nie testowali to polecę![]()
Beta wersja nie przynosi $, nieodpłatnie wszystko robię![]()
Wątek o Windows 10. Zdziwiłbym sie jakby polecał OS X![]()
"...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."
Przy okazji nowego dysku wpakowałem win10 i musze przyznać że udał się im system, ja zawsze przesiadam się w dniu premiery na nowy i o ile win7 bolało ze względu na niedoróbki, a win8 ze względu na nowe przyzwyczajenia, o tyle win10 jest przyjemny od samego początku ale nazwałbym ten nowy system raczej win8.2
Jeśli pogłoski się spełnią to Windows 10 będzie ostatnią numerową wersją, następne wersje będą aktualizacjami![]()
Nie ma bata, Irek 6311 to MS reselleralbo Bill boy
Rozumiem to podniecenie 10, bo uzywajac 8.1 mozna ur...cy dostac a 7 traci lekko myszka. Ciekawe jak jest z kompatybilnoscia aplikacji, bo z 7 mailem niezle jaja w przypadku paru programow z wiersza polecen i Fortranem ze Staford Uni.
Oprogramowanie trzeba zmieniać a nie stać w miejscu, nie mam takich problemów, to co na Windows 7 działało to działa na Beta Windows 10, będzie ze wsparciem lepiej niż w Windows 8.1, programy/aplikacje z lat 2000 wywalić a te 2010 wzwyż zadziała![]()
Muszę Cię rozczarować i powiedzieć to wprost: dla mnie i jak sądzę dla większości na tym forum, w przeciwieństwie do Ciebie, jakikolwiek Windows czy to 10 czy 7 czy XP, nie jest celem a, tylko jednym z narzędzi. Ja np. nie wyrzucę skanerów drukarek albo programów którymi się posługuję tylko po to żeby pracować na Win10. Jeżeli to nowe narzędzie nie będzie ich dobrze obsługiwać to wywalę bez skrupułów Win10, a nie to czym się posługuję dotychczas. Po prostu, wydawanie kilku tysięcy po to ażeby się przesiąść na nowy system uważam za bezsensowne. Nie widzę też potrzeby sikania w pampers po pokazaniu każdego nowego numerka na witrynie MS.
Słusznie zauważyłeś że Windows to narzędzie, tak samo jest z Photoshop i podobnymi, jak ma się Firmę to soft w koszta wrzucasz a nie walczysz ze zgodnością starych programów, jest XXI wiek i nowy soft jest coraz lepszy tak jak i Windows, nie namawiam do zakupu Windows bo to nie moja sprawa i kasy z tego nie mam, temat o Beta wersji to daje tylko obraz OS a nie zmusza to zakupu czy aktualizacji.
Skontaktuj się z nami