Close

Strona 36 z 140 PierwszyPierwszy ... 2634353637384686136 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 351 do 360 z 1395

Wątek: Windows 10

Domyślnie

Stabilność jak stabilność, ale pamiętacie, że wszystko co zrobicie na testowym Win10 idzie sobie do Microsoftu w celach 'analizy i poprawy jakości'?...
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

Photoshop pracuje tak jak i reszta aplikacji, system bardzo stabilny jak na wersję Testową

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez koesh Zobacz posta
    Ja już pobrałem, przy okazji zmienię dysk na ssd i wcisnę tego preview, oby nie było koszmaru ze stabilnością.
    Hm... ...a mi właśnie SSD (HP) zaczyna szwankować: co jakiś czas system staje i prosi o inne urządzenia do bootowania - czy zmienić, czy wrócić do talerza ? Pomaga ponowne uruchomienie po całkowitym wyłączeniu napięcia (zasilacza).
    Ostatnio edytowane przez wasilewk ; 26-06-2015 o 19:03
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez irek6311 Zobacz posta
    Photoshop pracuje tak jak i reszta aplikacji, system bardzo stabilny jak na wersję Testową
    Pierwsze wyłączenie Windows po instalacji i wywaliło coś na niebiesko.
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

Ten niebieski ekran co czasami wyskakuje to tapeta, system stabilny jak głaz Władca Pixeli
    nawyki widać masz z poprzednich OS gdzie taki niebieski ekran zwiastował pad OS
    Ostatnio edytowane przez irek6311 ; 27-06-2015 o 09:34

Domyślnie

Ten niebieski ekran co czasami wyskakuje to tapeta, system stabilny jak głaz Władca Pixeli
    nawyki widać masz z poprzednich OS gdzie taki niebieski ekran zwiastował pad OS
    Stabilny jak "Platforma..."
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

Takiego czegoś nie miałem, ale to możesz doświadczyć na Windows 7/8/8.1, częsty bug w Windows, to jednak nie zwiastun wysypania OS i da się z tym żyć

Domyślnie

Takiego czegoś nie miałem, ale to możesz doświadczyć na Windows 7/8/8.1, częsty bug w Windows, to jednak nie zwiastun wysypania OS i da się z tym żyć
    "Takie cuś" pojawia się przy zamykaniu win10 - specjalnie upierdliwe nie jest.

Domyślnie

Build 10130: After the install of this build my device is experiencing diverse problems. Restart DDE Server Window cannot close <i> Władca Pixeli i jo44

Domyślnie

Jest wersja 10158. Zniknął Spartan, pojawił się Edge.

Strona 36 z 140 PierwszyPierwszy ... 2634353637384686136 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów