Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Ahmed The Dead Terrorist Awatar WojtehP
    Miasto
    Mauretania

Domyślnie

to ja wolę w druga stronę ... niech mi dołożą obiektyw np luxa 35 niech dołożą lampę niech dołożą małe RAW oraz odchylany ekran i wystawią cenę 5 tys - jeśli za zabieranie cena rośnie to za dokładanie musi maleć

Domyślnie

Ma to sens. Uderzaj do Maria, niech pocztą ambasadorską Twój postulat śle. Na Berdyczów.

GL
    Gość

Domyślnie

Odkąd pojawiła się Leica Monochrom wszyscy czekali na ten krok. Ciekawe jaki będzie następny, ograniczenie programowe do 36 klatek na dzień?

Domyślnie

To akurat byłoby nie całkiem zgodne z oryginałem. Na M3 spokojnie idzie wyciągnąć 38-39 klatek z 36-klatkowego filmu.

Ahmed The Dead Terrorist Awatar WojtehP
    Miasto
    Mauretania

Domyślnie

filmów w kieszeni mogłeś mieć nawet 100 ... zrobią jednorazowe karty pamięci z nadanym już profilem kolorystycznym ... zanim włożysz do body musisz wybrać czy karta to Trix B&W czy może Reala 100

Domyślnie

I z takiej karty żadnych plików na kompa bo zablokowane - pozostaje iść tylko do specjalnego LABu i wywołać na papier

Domyślnie

Sandisk wypuścił karty SD WORM (Write Once Read Many), czyli z jednorazowym zapisem, w 2008 roku. Podobno pierwszym wielkim odbiorcą była japońska policja (zapis do celów dowodowych), ale były (nie wiem, czy nadal są) dostępne także dla zwykłych zjadaczy chleba.
    Hemingway: Great pictures. What camera do you use?
    Irving Penn: Great story. What typewriter do you use?

NikoSam/SamsuNik (aka Maciej)

Domyślnie

Za 30k sprzedam sonego a7 z zaklejonym taśmą lcd. Swoją drogą, od początku revolty chciałem taki aparat bez lcd.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów