Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: DataBank

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez comes Zobacz posta
    czy są jakieś ograniczenia dot. wielkości pliku, bo np. DIGIMATE V ma < 6MB, a przecież pliki RAW są >10MB?
    to sa ograniczenia w wyświetlaniu zdjęć na wbudowanym wyświetlaczu. co do raw - trzeba sprawdzić jakie modele body są obsługiwane.
    jeśli chodzi o kopiowanie plików - to nie spotkałem sie z ograniczeniami wielkości plików. Używam Digimate III i ściagam nefy z d200 - mają po 16 MB.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

moze cos takiego Cie zainteresuje?
    http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=23820

Art.
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ArtX Zobacz posta
    moze cos takiego Cie zainteresuje?
    http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=23820

Art.
    właśnie o tym myślałem ale rozumiem ze to można tylko sprowadzać?

Domyślnie

wiem ze ktos z Forum kupowal rzeczy na EastGear (do Polski), i wszystkie formalnosci i wsio, od zlozenia zamowienia do otrzymania przesylki to byl jakis tydzien i nie bylo zadnych problemow.

EDIT:

"Złożyłem zamówienie w sklepie we wtorek.
    W środę opuszczało Singapur, a w piątek było w Warszawie.
    Jak pisałem formalności trochę trwały:
    - musiałem najpierw faksować swoje dane i zgodę,
    - wysyłać list priorytetem oraz zapłacić przelewem cło
    W rękach miałem w czwartek (3 dni załatwiałem wszelkie formalności) - w sumie 9 dni.
    Można to przyśpieszyć w ten sposób, że należy od razu po złożeniu zamówienia zadzwonić do FexEx w Polsce i poprosić o przesłanie szablonów dokumentów do wypełnienia (zgodę i deklarację).

W sumie może to zająć do 5 dni, tj. w poniedziałek zamawiasz albo w niedzielę wieczorem (uwaga na przesunięcie czasowe) i w piątek może być w Twoich rękach."

http://forum.nikon.org.pl/archive/in...p/t-12757.html
    pozdrawiam
    Art.
    Ostatnio edytowane przez ArtX ; 07-05-2007 o 19:41
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

Domyślnie

kurde ze tez nigdzie nie mma jakis ogumowanych wersji tylko z małym wyświetlaczem czy zgrał i ile zostało mu beterii... małe proste i tanie...

Domyślnie

proste obudowy wellanda - mają wskazania na diodach.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    proste obudowy wellanda - mają wskazania na diodach.
    a ma ktoś może, bo jak poszukałem po sieci to co nieco jest ale głównie jako informacje a mało kto sie na jego temat z pozycji posiadacza wypowiada

Domyślnie

www.vosonic.com / mam model 8360 i sprawuje sie swietnie.
    - Żadnych kontaktów seksualnych
    - To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.
    - Nie, to byłby seks oralny - poprawił go Rincewind.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów