Close

Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: Torba na studia

Domyślnie Torba na studia

Po rocznej przerwie postanowiłem się dokształcić, między czasie nauczyłem się jednak podróżować z aparatem, tak często jak tylko mogę. Szukam, torby w którą mógłbym włożyć d5200 z 18-105, stalkę + lampę, fakt to mieści moja obecna golla, ale już na styk, a jak każdy student potrzebuje wrzucić zeszyt a4 i długopis. Od czasu do czasu laptop 14" (choć go można nosić osobno.)
    Teraz pojawiają się największe problemy.
    - torba musi jakoś wyglądać
    - nie może być zbyt duża (torba do której wchodzi 15,6" laptop jest zawsze za duża)
    - zmieścić się w budżecie 100-200-250zł.

Materiał skóra/skaj/płótno ważne że wytrzymałe i solidne. Nie musi być stryk cię fotograficzna, mam możliwość dorobienia wkładki. Oglądałem zwykłe torby w sklepach z ubraniami, ale panuje taka tendencja na slim że samo body wystaję z każdej strony.
    Moje typy:
    Lowepro Classified 200AW (może być use) ale tu nie wchodzi żaden notatnik,
    Retrospective 30 - cena :/
    http://allegro.pl/torba-meska-studen...561113401.html ale tu samo body ledwo wchodzi.
    znacie coś fajnego/pojemnego i w przedziale?

W najbliższej przyszłości zaopatrzę się w D7100 z gripem i szukam odpowiedniej torby która pomieści to body i m.in. 2 obiektywy (choć nie ukrywam że wolę jak będzie jeszcze, na przyszłość, miejsce na 3) N35 i N18-105, lampę Metz 52, aku, ładoworkę, kabelki itd.
    Może używacie podobnego zestawu i macie sprawdzone torby
    Zależy mi na dobrym wykonaniu, wygodzie i szybkim dostępie do szkiełek. Budżet ok 150-200zł.

Domyślnie

Kup po prostu torbę. Zwykła. Kanapki sie do tego zmieszczą.
    Wiem co mowie
    Luknij w używanych ubraniach. Stara nie rzuca sie w oczy.
    Bo kasy mało ciut na nowa i fajna z górnej Polki.
    ... ucze sie patrzec i widziec...
    i duqa z tego...

Uprawnienia umieszczania postów