Pięknie. Kapitalne kadry obróbka, GO oraz modelka. Zazdroszczę takich zdjęć![]()
Szukaj
Pięknie. Kapitalne kadry obróbka, GO oraz modelka. Zazdroszczę takich zdjęć![]()
Portret numer 1 jest świetny!!
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Podoba mi się jedynkaBardzo. Piękna modelka, ładna konwersja, światełko super. W ogóle ślicznie!
Jak ktoś nie chce psuć sobie efektu 2 i 3 to niech nie czyta tego co poniżej napiszę.
***ACHTUNG***WARNING***SPOILER ALERT***NIE CZYTAĆ***
Na 2 i 3 modelka wygląda jakby trzymała rękę manekina, jak patrzę na te zdjęcia do widzę ich dalszy- dolny ciąg w którym widzę resztę modelki i to jak jedną ręką trzyma plastikową rękę.
Spotyka się dwóch fotografów. Pierwszy pyta drugiego, który prowadzi za rękę synka:
- Czesć! Kto to?
- To mój syn. Janek.
- Fajny, ale zrobiłbym go inaczej.
Kanony z serca czytam i w moim odbiorze, to doskonałe prace. Rozumiem te dywagacje o ostrości, GO, bokeh,... Tak często jednak, mijamy fotografie technicznie bez zarzutu, nie zawieszając na nich wzroku.
Nad tymi stoję od dawna. Z dłońmi w trzeciej się nie zgadzam, brak mi uzasadnienia, ale czy jest ono konieczne...
To tez piękny portret. Gratulacje
Skontaktuj się z nami