Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez holek331 Zobacz posta
    Grzesiek jakkolwiek to zabrzmi to czytasz chyba w moich myślach. Od rana zastanawiam się nad wersją z dyskiem 512, ale roznica w cenie 1 300 zł ponieważ jest jeszcze inna karta graficzna
    Warto dołożyć, nawet po thunderbolcie obróbka na dysku zewnętrznym jest dużo wolniejsza. 512 to dobry wybór, na myapple.pl na forum ogłasza się ten gość ma bardzo dobre ceny na maki. Jest możliwy odbiór ososbisty.

Domyślnie

Panowie dziękuję za Wasze opinie. Dokonałem dzisiaj zakupu Niestety dysk tylko 256, ponieważ jak sie okazało model z 2014 roku z dyskiem 512 to wydatek rzędu 10 000 tys zł Pierwsze wrażenie: masakra! Oczywiście pozytywnie. Szybkość działania rewelacyjna a głębia kolorów noe ustępuje dużo mojemu wysluzonemu Eizo
    D750 | N50 f/1.8 | N85 f/1.8 | N18-35 | N70-200 f/2.8

Domyślnie

Słusznie zrobiłeś. Moim zdaniem dysk Ci wystarczy, jeśli tylko będziesz regularnie przerzucał dane na dysk zewnętrzny (najlepiej z USB 3.0). Wtedy będziesz miał miejsce, żeby wrzucić świeże zdjęcia i będziesz mógł obracać je z głównego szybkiego dysku SSD. Jeśli chodzi o ekran, to ciężko wybrać lepiej, bo to musi być mobilne, tak jak mówiłeś. Więc wybór jak najbardziej uzasadniony, a w domu zawsze masz EIZO. No i system - komfort pracy bardzo wysoki. Życzę miłego użytkowania

Domyślnie

Mam dysk zewnętrzny z USB 3.0 i szybkość przerzucania plików również mnie miło zaskoczyła Dokładnie tak chcę robić tzn na dysku głównym mieć tylko główne, najciekawsze zdjęcia. Rawy archiwizowac na zewnętrznym a w czasie ich obróbki przerzucać na SSD.
    D750 | N50 f/1.8 | N85 f/1.8 | N18-35 | N70-200 f/2.8

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów