Witam,
sporo już się tutaj naczytałem, że nie warto kupować laptopa do obróbki, ale co myślicie o Mac'u?
W necie jest sporo informacji, że jako jedyny się nadaje (nawet na blogu Tomka Pluszczyka), ale chciałbym poznać Wasze odczucia jako użytkowników.
Dokładnie myślę o tym modelu: http://www.saturn.pl/szczecin/notebo...tina,id-972517
"15.4 cala z wyświetlaczem Retina. Procesor to Intel Quad-Core i7 o częstotliwości 2.2 GHz, pamięć RAM DDR3 o wielkości 16 GB oraz dysk SSD o pojemności 256 GB"
W chwili obecnej używałem laptopa wraz z zewnętrznym monitorem i chciałem, aby tak zostało w domu.
Jednak sporo podróżuję zawodowo i z chęcią zamiast w hotelu oglądać "M jak miłość" podłubałbym sobie coś przy zdjęciach
Mam parę pytań:
1. Czy powyższe konfiguracja jest wystarczająca?
2. Czy da radę na przyjemną pracę z Nikonem D800/D810 (przymierzam się do zmiany).
3. Czy to jest model z 2014 roku? Brak kodu produktu zgodnego z produktami Maca (najprawdopodobniej kod produktu wewnętrzny, co nic mi nie daje)
Dziękuję za wszelkie przydatne informacje dotyczące Maca oraz samego systemu
Nigdy nie byłem wielkim zwolennikiem PRu Apple, więc za dużo nie wiem na ten temat.
Pozdrawiam
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami