Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Domyślnie z czym do ludzi?

Trochę się boję publikować cokolwiek tutaj na forum, ale aparat mam od ok. 2 tygodni, a chce poprawić swoje umiejętności, więc Wasze wprawne oczy i trafne uwagi będą mi w tym bardo pomocne. Na zdjęciach, Moe, kolega z pracy. Generalnie wciąż szukam swojego miejsca w fotografii. Pozdrawiam

1.
    2.

Domyślnie

Ja bym najpierw jakiś ciekawszy temat wybrał
    Nikon d7000 Nikon d800 Nikkor 50 1.4 Nikkor 35 mm 1.8 Nikkor 80-200 2.8 ED Nikkor 14-24 SB900 i masa innych gratów

Domyślnie

Jak na dwutygodniowe używanie aparatu, efekty techniczne są zaskakująco dobre.
    Tym bardziej, że robienie zdjęć w pomieszczeniach to nie jest pierwszy krok fotografa.

Zwłaszcza 2-ka jest udana, za dobre operowanie światłem , przyjemną konwersję i całkiem przyzwoity kadr.

Kolega jako temat tych zdjęć nie jest może jakoś szczególnie interesujący, ale np samo wnętrze zdecydowanie tak.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Kolory, ekspozycja fajne natomiast same kadry mało ciekawe i na tym bym się skupił na Twoim miejscu.
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Dziękuję za wskazówki. Postaram się, aby następnym razem było lepiej. Fajnie byłoby wyposażyć się w jakiś jasny obiektyw żeby ładnie rozmywać tło, ale nie chce poczynić zbyt pochopnych kroków, więc jak na razie skupię się na kitowym obiektywie. Zobaczymy ile będę w stanie się z nim nauczyć.

pozdrawiam!

Uprawnienia umieszczania postów