Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: uwięzieni

Domyślnie uwięzieni

Witam ponownie

Oto pierwsza moja fota w tej kategorii i jedna z piewszych na forum. Co o niej myślicie??

Pozdrawiam
    AK
    => całe życie zastanawiam się co tutaj umieścić <=

Domyślnie

hmm element na pierwszym planie jest mi szczególnie bliski
    - Moja praca magisterska dotyczyła turystycznego zagospodarowania lasów, więc z podobnymi "sprzętami" spędziłem trochę czasu

A co do samego zdjęcia to podoba mi się pomysł.
    W kwestiach technicznych expertem nie jestem, ale słupek jakoś tak blado i płasko wyszedł
    ... no i chyba generalnie ciut nieostro (albo przy zmniejszaniu cos się porobiło)
    grupa In-Focus || moja Picasa
    D80 | Tokina 12-24 | N35 f2 | N85 f1,8 | S70-300 APO | Slik 400dx | Cokin P | Naneu K3L / Slingshot 200

Domyślnie

ja bym caly kadr przesunal w prawo- po pierwsze zniknalby slupek, po drugie postacie w tle nie znajdowalyby sie centralnie
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

kwadratowy kadr i b&w usunac slupek przy kadrowaniu ja bym tak zrobil sproboj kilka kombinacji
    emeryt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gabryel Zobacz posta
    hmm element na pierwszym planie jest mi szczególnie bliski
    - Moja praca magisterska dotyczyła turystycznego zagospodarowania lasów, więc z podobnymi "sprzętami" spędziłem trochę czasu

A co do samego zdjęcia to podoba mi się pomysł.
    W kwestiach technicznych expertem nie jestem, ale słupek jakoś tak blado i płasko wyszedł
    ... no i chyba generalnie ciut nieostro (albo przy zmniejszaniu cos się porobiło)
    Tak teraz patrzę i widzę, że rzeczywiście zdjęcie po zmniejszeniu wyszło jakoś tak nieostro (laptop LCD rulez, heh).
    Podmieniłem plik na wersję, która powinna się lepiej prezentować.
    => całe życie zastanawiam się co tutaj umieścić <=

Domyślnie

Moje przemyślenie... Zwróć uwagę, na potęgę oddziaływania koloru w fotografii i zastanów się nad usunięciem go z tej pracy. B&W dodałby tutaj stosownego dramatyzmu.

Uprawnienia umieszczania postów