Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Which Way ?

Domyślnie Which Way ?

Zawsze mam problem z wyborem na co się w życiu decydować A Wy ?

Nikon i podróże ...

Domyślnie

Fajny, wakacyjny kadr. Jak za pewne wiesz czterech literek nie urywa, ale jako pamiątka może być
    troszkę brakuje mi prawej strony, mogłeś pokombinować tak, by było jej ciut więcej

D7100+N 18-105; S10-20; S17-50 2,8; N50 1.8G+BENRO A1695F
    Kilka moich zdjęc i jeszcze kilka

Domyślnie

Z prawej nie dało rady Janusz, bo jak to w życiu bywa zawsze coś niechcianego może "wejść" nam w kadr lub w nim na stałe zagościć.
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Kadr mi się podoba, choć linia horyzontu nie jest idealnie prosta. Fajne kolorki. Ciekawe co było po drugiej stronie aparatu?

Domyślnie

Piotrze wg. mnie linia horyzontu jest prosta, dawałem linie pomocnicze w PS przy obróbce
    Po drugiej stronie aparatu, no cóż. Nieraz to co z przodu ładnie wygląda z tyłu jest nieatrakcyjne, po prostu był przemysłowy obszar i zatoka zbyt zurbanizowana...
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Chyba sugerowałbym jednak ucięcie prawej strony. Za dużo jej, jak i za mało jednocześnie . Poza tym fajnie jest, ciepło.

Domyślnie

Miałem taki plan, ale zakręt miałby mały promień i byłoby wąsko co zaburzyłoby symetrię z prawej jak i całości. Czasem ciężko poprawić naturę
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Bardzo dobrze jest. Szczególnie podoba mi się "dwupoziomowość" ujęcia. Dla mnie bardzo na +.

Uprawnienia umieszczania postów