Close

Strona 5 z 80 PierwszyPierwszy ... 345671555 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 800

Wątek: Lightroom 6

Domyślnie

E, szkoda zaśmiecać wątek polemiką na temat, czy aktualizacja jest płatna, czy nie. Każdy wie swoje i niech tak zostanie.
    Czekajmy na upgrade i zobaczmy, czy w końcu LR przyspieszy, i jakie nowe funkcjonalności uzyska.
    Pozdrawiam, Czarek
    blog
    instagram
    instagram2

Domyślnie

http://www.canonrumors.com/2015/03/a...mation-update/

A few weeks ago we posted that Adobe Lightroom 6 would be released on March 9, 2015, as per an Amazon UK date leak. We were told a couple of days later that this date was incorrect, but we failed to update the post to reflect that.

wróżenie z fusów rządzi

Domyślnie

I jest nowa data wypuszczenia: 20 marca???

Domyślnie

Dziś na photorumors.com pojawiła się data 25 marca i info z Australii (łącznie z ceną).

Domyślnie

A czy samo to, że nowy Lightroom ma kolejny numerek (6) nie oznacza, że będzie wersja standalone? Inaczej byłby nazywany np. CC
    Dobrze, by była jednak jakaś wersja trial do zabawy, żeby przetestować, na ile nowy LR jest nowy

Domyślnie

Będzie wersja box, a Lightroom od dawna jest już dostępny jako CC na drodze subskrypcji, która nie opłaca się przy użytkowaniu tylko Lightrooma. Będzie też normalna 30-dniowa wersja testowa.

Domyślnie

nowa data 25 marca
    EDIT a widzę już było wyżej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek z Nikonem też Zobacz posta
    nowa data 25 marca
    EDIT a widzę już było wyżej
    To pewnie Adobe szykuje premierę na prima aprilis A tak poważnie, to jakieś mieszane mam odczucia do tych awizowanych, kolejnych terminów premiery LR6. Nie wiem jaka jest polityka marketingowa firmy, ale czy Adobe zawsze tak nabiera wody w usta w przypadku wypuszczania nowych wersji swoich programów ? Nie mamy z ich strony żadnej informacji o nowej wersji, nikt nic nie wie, jakieś sklepy internetowe chwalą się dostępnością programu, którego nikt nie "ugryzł" nawet w wersji beta. Nie wiem, może ta zmowa milczenia wewnątrz Adobe, ma na celu podbicie bębenka na forach takich jak to i "nakręcanie" użytkowników przed zakupem
    D7100 NIKKOR AF-S 18-55 mm, TAMRON SP 70-300 mm, SIGMA DC 17-50 mm EX HSM
    PC : ASUS Z170, Procesor : i5-6500, Pamięć : 16 GB, Dysk : SSD 250 GB + HDD 1 TB, Karta grafiki : Gigabyte Nvidia GTX1050 Ti System operacyjny : Windows 10 Home 64-bit.

Domyślnie

a ja mam pytanie trochę z innej beczki:

ostatni raz LR używałem jakieś 3 lata tamu, chciałbym zassać LR 5 triala.
    I tu pytanie, czy jeśli minie okres trialowy na LR5, będę mógł ponownie zassać i używać triala LR 6?
    "Nie chcieć to znaczy chcieć nie chcieć." Mundek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez emet_b Zobacz posta
    a ja mam pytanie trochę z innej beczki:

ostatni raz LR używałem jakieś 3 lata tamu, chciałbym zassać LR 5 triala.
    I tu pytanie, czy jeśli minie okres trialowy na LR5, będę mógł ponownie zassać i używać triala LR 6?
    Jak będzie LR 6, to będziemy wiedzieć.
    Certo Six 2.8/80, Zenity, Praktica BX20
    Nikon
    D7000; S17-50/2.8, D610; 16--200/2.8, T70-300USD | Metz 50 AF-1

Strona 5 z 80 PierwszyPierwszy ... 345671555 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów