Close

Strona 44 z 80 PierwszyPierwszy ... 34424344454654 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 431 do 440 z 800

Wątek: Lightroom 6

Domyślnie

Widzę, że temat dalej jest drążony. Firma Adobe dla aparatu D-lux podaje jako zgodną wersję wtyczki Camera Raw 8,7. U mnie w Lightroomie 6 wyświetla się kompatybilny CR 7,1 i nie wyświetla się profil tego aparatu.Stąd moje pytanie czy u innych użytkowników mających Lightrooma 6 CR to 7,1 czy wyższy.
    No, ale niektórym łatwiej obśmiać pytającego niż udzielić odpowiedzi. Zalecam więcej pokory i szacunku dla innych.

Domyślnie

Popełniłeś podstawowy błąd kupiłeś aparat dla kolekcjonerów i zamiast położyć w gablotce chcesz nim robić zdjęcia
    Sony A7 | Voigtlander 15/4.5 III | Tamron 28-75/2.8 RXD | Fuji 55/1.8

Domyślnie

Wiem, że pewnie jest w tym wątku, ale po przeglądnięciu przeszło połowy stron, nie znalazłem. Jest trial wersji 6 ale nie CC? Musiałbym wpierw zobaczyć jak u mnie działa, bo się zastanawiam nad zmianą.
    D750
    flickr

Domyślnie

Trial jest jeden. To od kodu zależy czy przeistoczy się w CC czy klasyk.

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
    "Nie chcieć to znaczy chcieć nie chcieć." Mundek

Domyślnie

I mam przez ten instalator CC pobierać i instalować, czy jest gdzieś do pobrania normalna instalka?
    D750
    flickr

Domyślnie

Tak, instalator cc

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
    "Nie chcieć to znaczy chcieć nie chcieć." Mundek

Domyślnie

BYła gdzieś normalna instalka, i nawet pisałem tu w wątku jak ja pobrać - trzeba mieć konto na Adobe i mieć w przeglądarce aktualną sesję, tzn. wystarczy odwiedzić odpowiednią stronę u pozwolić na ciasteczko. Swoją drogą Adobe nieźle ukrywa linki do tych instalek i trzeba się nieźle naszukać, ale są.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

ale to jest nadal ta sama instalka. mimo ze w nazwie jest LR6 to docelowo na dysku jest to samo. dopiero wpisanie klucza powoduje ze mamy 6 albo cc

Domyślnie

To Wy do CC wpisujecie jakiś klucz??? U mnie kluczem jest pobrana kasa z konta
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Strona 44 z 80 PierwszyPierwszy ... 34424344454654 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów