Szukaj
Drodzy, czy wiecie może jak poustawiać Bridge i Lr żeby widziały wzajemnie swoje gwiazdki? Oznaczam sobie zdjęcia w Bridge ale niestety Lr nie widzi tych gwiazdek. Zdjęcia są w skonwertowane z NEF na DNG.
Spotyka się dwóch fotografów. Pierwszy pyta drugiego, który prowadzi za rękę synka:
- Czesć! Kto to?
- To mój syn. Janek.
- Fajny, ale zrobiłbym go inaczej.
Dobra już sobie poradziłem. Jak robi się zmiany w BR to trzeba Lightroomowi powiedzieć żeby sobie updateował dane w module Library->zakładka Library-> Synchronize folder.
Niestety ja najpierw w LR kliknałem sobie update metadata i w brigde'e poznikały mi wszystkie gwiazdki. Dopiero potem wpadłem na pomysł żeby lightroomowi kazać zaktualizować dane...
Spotyka się dwóch fotografów. Pierwszy pyta drugiego, który prowadzi za rękę synka:
- Czesć! Kto to?
- To mój syn. Janek.
- Fajny, ale zrobiłbym go inaczej.
Podoba mi się! Cofam te dwajścia złotych, teraz każdy wisi po półtora ptasiego mleczka!![]()
Hurrrraaaaaaaaaaaaaaaa!!!
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
FuFu X100T
Było D90, D7000, D7100, D610 i wiaderko słoików
Moje tereny https://500px.com/sesio/galleries/gluszyca
najlepiej gołębiem![]()
D7000 |N18-105|N28-70|N70-210|N10-24|S17-50|SB26x2|SB910| |Soligor2x|Jupiter200|Helios44M5|
Grecja2013
klik 1) Zabawa w RAW'ki - weź udział
klik 2) Zabawa "zadania tematyczne" - weź udział
Jak się chce, to się da. Jeszcze nigdy tak nie było, żeby nie można było znaleźć sposobu na danie łapówki.![]()
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
toć to nie łapówka a dowód wdzięczności panie doktorze szanowny, że się pan tak troskliwie zajmuje nami![]()
możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby
Głupie pytanie pewnie - ściągnąłem triala 6stki i trochę o tym zapomniałem. Skończyło mi się 30 dni i chciałbym wykupić na miesiąc dostęp do CC żeby sobie spokojnie potestować - da się? Czy trzeba koniecznie cały rok wykupić?
Skontaktuj się z nami