Close

Strona 32 z 80 PierwszyPierwszy ... 22303132333442 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 311 do 320 z 800

Wątek: Lightroom 6

Domyślnie

Ktoś wie czy w tej wersji LR-a jest coś takiego jak mieszanie kanałów z PS-a?
    Z6 || N14-30/4s || N24-120/4s || N85/1.8s || SB-600 || YN560

ZAJRZYJ I WEŹ UDZIAŁ:
    >>RAWki<=>ZADANIA TEMATYCZNE<=>FOTOGRAFIA MIESIĄCA<<

Domyślnie

Zainstalowałem L6 i przy druku z IP7250 pojawia się komunikat:
    "The custom profile selected for this print job is missing or invalid. If you continue this print job, the colors will not be managed by Lightroom."
    Przy czym ta sama drukarka + profil z innej drukarki i jest ok
    Druga sprawa to znikło podświetlenie edycji w photoshopie.

Domyślnie

zainstalowałem L6 i w module Develop na ekranie głównym zamiast zdjęcia mam tylko niebieską kopertę Niby mogę edytować fotkę ale jej nie widzę.. Próbowałem już wszystkiego i nic.. Powiedzcie proszę jak się tego pozbyć..

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez spiritus Zobacz posta
    nic się w tej części programu nie zmieniło chyba od wersji LR 4

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez spiritus Zobacz posta
    A co chcesz tym robić? Bo już w piątce było zaawansowane narzędzie do podobnych manipulacji - tylko że trzeba było wcześniej wiedzieć co chce się zrobić, żeby tym kręcić...
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sebastian78 Zobacz posta
    zainstalowałem L6 i w module Develop na ekranie głównym zamiast zdjęcia mam tylko niebieską kopertę Niby mogę edytować fotkę ale jej nie widzę.. Próbowałem już wszystkiego i nic.. Powiedzcie proszę jak się tego pozbyć..
    Dodam jeszcze, ze w ACR zrobilo sie to samo , a wiec niebieska koperta i zdjecia nie widac Moge wyeksportowac do PS i tam juz dziala normalnie...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sebastian78 Zobacz posta
    Dodam jeszcze, ze w ACR zrobilo sie to samo , a wiec niebieska koperta i zdjecia nie widac Moge wyeksportowac do PS i tam juz dziala normalnie...
    Na innym forum napotkałem taką poradę:
    "kliknij Edycja> Preferencje. W zakładce Wydajność, usuń zaznaczenie pola wyboru Użyj Graphics Processor"
    Ma to związek podobnoż z kartą graficzną

Domyślnie

nic nie chce napisac, tylko musze bo mi tapatalk zbuforowal nieaktualna informacje i ciagle co wlacze ten temat to wyskakuja mi jakies bzdety

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Sluzba niewybatozona z rana predko sie bisurmani
    www.smooth.photography/vs13

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez And.N Zobacz posta
    Na innym forum napotkałem taką poradę:
    "kliknij Edycja> Preferencje. W zakładce Wydajność, usuń zaznaczenie pola wyboru Użyj Graphics Processor"
    Ma to związek podobnoż z kartą graficzną
    Dzięki śliczne!!! pomogło zainstalowanie nowych sterownikow do karty graficznej, ale usuniecie zaznaczenia pola Graphics Processor tez dziala!!

Domyślnie

Właśnie przyszło update do Lightroom CC, nie rozumiem tylko dlaczego ma w opisie "April".

Strona 32 z 80 PierwszyPierwszy ... 22303132333442 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów