Szukaj
niby fajne, ALE ... trochę pomarudzę :P
Fotki z serii "już to widziałem". To samo miejsce, te same kadry, ta sama obróbka, chyba nawet taka sama pogoda. Set wygląda "jak zwykle", co absolutnie nie jest wadą, ale... mógłbyś coś pokombinować jak na moje oko, żeby czymś nowym zaskoczyć![]()
technicznie bardzo dobrze, ale...nudno i bardzo powtarzalnie!
D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...
Piękna fota rysy na zderzaku na 3!Jak to sprzedażowe fotki, to OK - przynajmniej kupujący jest świadomy, że tam jest
Na 4 samolot wleciał Ci w kadr
A taka sprawa na marginesie: po co to "D" na bagażniku? Lekko zalatuje mi to...szukam słowa, żeby nikogo nie urazić
Set Pes'owy - ot, co![]()
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
"D" pasi do tej fury jak ulałlepiej byłoby na czarnych blaszkach, no ale
OK, czyli monotonia zjada wrzutę. Spoko, myślałem, że bardziej mnie zjedziecieJestem leniem, miejscówa obok mojej chaty, zbytnio się nie przepracowałem.
P.S.1. nie jest na sprzedaż
P.S.2. monotonią będę jeszcze zabijał w tym roku bo nadal mam kilka Jaguarów do fot w Jabłonnie, takie życie i już![]()
Hejt na tą miejscówkę!
Co do zdjęć to jak zwykle poprawnie, ale rzuca mi sie w oczy to, że auto jest przyklejone do krawędzi drogi/placu, krawężnika, grzecznie zaparkowane. Odsuń go, stań na środku, w oddaleniu, daj trochę przestrzeni.
www.rajdowy.blogspot.com wolę samochody niż wijące się "modelki"
Bardzo fajna sesja.
Poproszę o powtórkę po zmroku! Ten obiekt daje się lubić.
Stała warszawska miejscówka.
Sam też zamierzam tam podjechać ze swoim autem.
Fotografia jest jak magia...
Prawie każdy posiada dziś różdżkę ale nie każdy potrafi czarować.
Skontaktuj się z nami