Szukaj
Pięknie ta dwusecicha rysuje a fotograf komponuje, chociaż bym ją trochę przymknął. Poza tym do roboty - za dużo chwaściorów w twoim ogrodzie i tylko jeden kwiatek.
Nie wiem, co napisać.
Czemu na wszystkich zdj. modelka ma przyciętą głowę? Tak miało być? To nie złośliwość, uczę się
Generalnie MZ super, dwójeczka najbardziej mi się podoba. Świetna obróbka![]()
Dokładnie, kalija zadała pytanie, które ja też chciałem zadać. Dlaczego na każdym kadrze modelka ma uciętą głowę? Poza tym jak najbardziej OK.
Pozdrawiam, Łukasz
Tak sobie założylem ze bede obcinal głowy by zdjecia sie odróżnialy na tle milona innych zdjęc publikowanych w internecie. I jak zdążyles zauważyc odnioslo to efekt ze zostały zauwazone i mozemy sobie na ich temat jak(poprawność kadrowania) podyskutowac wymieniajac sie uwagami.
Podoba mi się miekkość tych kadrów. Przysłużyła się temu zapewne obróbka (nieco przygaszona), ale pewnie także otoczenie, uroda. Podoba mi się, bardzo !
Cięcię na 1,2 i 4 denerwuje. 3 jest okej, bo takie zdecydowane.
Podobają mi się szczególnie 1 i 2 jeżeli o mnie chodzi są świetne.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Nikon D5100 + grip |N18-105mm f/3.5-5.6||N35mm f/1.8|
Wybieram 3, bo aż mi się tak spać zachciało. Bardzo bajkowo wyszło i to się udziela. Ucięta głowa mi nie przeszkadza, bo sztuka to hipokryzja. Ty uciąłeś i są oburzenia a jakby uciął ktoś ze znanym nazwiskiem, to byłby "innowacyjny i odkrywczy"...
Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 09-10-2014 o 21:48
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Skontaktuj się z nami