Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Domyślnie

Temat wieloktrotnie rozpatrywany na forum, wiec moze lepiej poszukać niz na nowo sie rozpisywać.

Mam nadzieje ze admin niedługo zamknie ten wątek
    Marcin Jędrusiński

Domyślnie

Zanim go zamknie, to powiem, że nie wiem czy bym teraz nie kupił C. Nie znam co prawda dokładnie tej marki a napewno wziął bym go mocno pod uwagę.
    Nie jest trudno zrobić takie zdjęcie, trudniej jest znaleźć takie miejsce
    D700 | D70s | Canon G9 | Nikkor 24-70mm 2.8 | Nikkor 16mm 2.8| Sigma 18-50 f2.8 | Sigma 70-300 f4-5.6 | SB800 | Manfrotto|

Domyślnie

Podstawowa zasada uzytkowania jakiegokolwiek sprzetu elektronicznego... RTF(!)M

Swoja droga to nia ma jak specjalista na stanowisku pracy...
    forum.niekojarze.pl

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez keniaw Zobacz posta

Śpieszę się z kupnem tego maleństwa, po przeczytaniu postów z problemami użytkowników z d70s i narzekaniami na serwis nikona zaczynam mieć wątpliwości czy oby na pewno będzie to dobry zakup czy może nie lepszy będzie canon z podobnej półki cenowej...
    O problemach z aparatem piszą tylko ci którzy je mają i ile jest tych postów? 10, 20, 50 100 nie wiem. I to sie rzuca w oczy. Zreszta z kazdym sprzetem tak jest z Canonami i innymi tak samo. A prawda jest taka, że ci co nie mają problemów ze sprzetem o tym po prostu nie piszą! bo po co?! Zobacz ile jest ludzi na forum ilu jest posiadaczy nikona. Gdyby tak załozyć wątek w stylu "Kto nie miał problemów z lustrzanką Nikona" i kazdemu by sie chciało napisać to dopiero byś zobaczył i uwierzył że to jednak dobry sprzęt.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów