Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: Kolory

Domyślnie

Nogi ,nogi ,długie nogi kolejna ładna modelka i kolejny dobry pomysł
    Szkoda że nie widać całej stopy.
    Ostatnio edytowane przez bajcom ; 13-09-2014 o 17:15

Domyślnie

Trochę za dużo tego pustego po przycięciu 1/3 zdjęcia nic nie traci - chociaż fajny ten zawijas ciemny.

Światło fajne
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

o! to zdjecie mi sie podoba

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertMiernik Zobacz posta
    Trochę za dużo tego pustego po przycięciu 1/3 zdjęcia nic nie traci - chociaż fajny ten zawijas ciemny.

Światło fajne
    Przycinalem ale mi sie nie podobalo

Domyślnie

fajne swiatlo i kadr. troche tego zawijasa po lewej bym cial. moze nie 1/3 ale tak z 1/5?
    strasznie nie lubie popularnego w glamourowej fotografii przerysowania stop ktore zyskuja monstrualna wielkosc. ale tak jzu mam poza tym b.fajne
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

mieszkam na wsi wiec ze wsi jestem i mam gust jak wiesniak- nie podobaja mi sie te, jak je kolega sailor okreslil, zawijasy. zarowno po lewej jak i ich mniej zawijasowa czesc po prawej. i troche strzepiaste wlosy mi sie nie podobaja. w mojej wiesniackiej skali 7/10
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

Zobaczę, ale mam ogromne opory przed kadrowaniem czegos co widzialem w wizjerze.
    Choc czasem robie z zapasem. Ale tu jest sytuacja akurat 100%

Przerysowania uwielbiam, choc czasem przesadzam

Domyślnie

Światło super, zawijas na nie - czarne odciąga tu wzrok i nic nie daje. Szczególnie z plamką na środku po lewej.

Stopa monstrualna za Sailorem - może trochę dalej od obiektywu?

Ochłodziłbym zdjęcie, pstryknął bez czarnego i zagrał pustką po lewej. Plamki na ścianie.

Super pomysł na pewno dasz radę go dopracować.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fafniak Zobacz posta
    Przerysowania uwielbiam, choc czasem przesadzam
    ja tez lubie .. ale akurat tego typu kadr kojarzy mi sie z reklama rajstop gdzie na wszystkich opakowaniach sa stopy 2razy wieksze od glowy .. uraz po prostu mam :P
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów