Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie [DR5000] Beata i Paweł - reportaż ślubny

Tym razem nieco inny stylistycznie, jak na nasze możliwości, reportaż z ostatniej soboty. Jak zwykle, chętnie wysłucham krytyki i z góry dziękuję za poświęcony czas

Cały wpis (ponad 150 zdjęć) tu: http://dr5000.com/beata-i-pawel-reportaz-slubny/

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    12.
    13.
    14.
    Pozdrawiam!

Rafał

Domyślnie

Klasa jak zwykle! Piekne zdjecia a cale repo na hompejdzu oglada sie przyjemnie. Z reszta nie sporzewalem sie po Was kaszany 6 troche odstaje na minus imo. Byc moze ktos sie czepi miejsca ciecia w 1. Ale kolejny raz ogladajac wasz reportaz zastanawiam sie czemu nie uzywacie uwa czy rybiego oka.. kilka zdjec mysle ze by urozmaicilo secik. Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez camill_lkr ; 09-09-2014 o 00:07
    Kazdy placi za swole blendy

Domyślnie

Dzięki i dzięki!

Proszę o dwa słowa dlaczego uważasz, że 6 odstaje. To będzie dobra szkoła, bo przez chwile to zdjęcie miało być tytułowym

Czemu nie ryba i uwa? Chyba mnie nie tak widzimy świat, tak strasznie szerokie kadry wypaczyłyby wszystko co proste i pozbawiły reportaż odrobiny "dostojności". Chyba
    Pozdrawiam!

Rafał

Domyślnie

To może ja wrzucę kilka słów z pozycji oglądacza (bo ten rodzaj fotografii mnie za bardzo nie interesuje a i nie znam się na tym). Zdjęcia ogląda się bardzo przyjemnie poza wspomnianą 6tką. Na tym zdjęciu zatrzymałem się na dłużej właśnie dlatego że wywołało u mnie lekki dyskomfort. Najpierw moją uwagę zwróciło to że zdjęcie wygląda na bardziej "zimne" i znacznie ciemniejsze niż pozostałe. Potem długo mrużyłem oczy by próbować wyostrzyć na to co najbardziej przykuwa wzrok na tym zdjęciu a mianowicie na dziewczynkę z działającą jak płachta na byka kokardą. Nie udało się więc jestem niepocieszony, tzn trochę się udało bo ostra jest trzecia noga wystająca spod sukienki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DR5000 Zobacz posta
    Dzięki i dzięki!

Proszę o dwa słowa dlaczego uważasz, że 6 odstaje. To będzie dobra szkoła, bo przez chwile to zdjęcie miało być tytułowym

Czemu nie ryba i uwa? Chyba mnie nie tak widzimy świat, tak strasznie szerokie kadry wypaczyłyby wszystko co proste i pozbawiły reportaż odrobiny "dostojności". Chyba
    Mi na 6 przeszkadza ta rozmyta dziewczynka. Nieladnie rozmyta imo. Do tego ciemna, niebieska i swiecaca sie od AbrCH. Na slupku (prawa str na styku z oknem) tez mega widoczne. Tak centralnie umiejscowiona postac (cala sylwetka) przed GO jakos do mnie nie przemawia. Tymbardziej ze az tak przyciaga wzrok. Wspomniana 3-cia noga tez nie pomaga. Mozna mala delikatnie rozjasnic (szczegolnie twarz) i usunac abrCH, powinno byc lepiej mz. Ale i tak wg mnie macie duzo lepszych kandydatow w tym secie na zdj glowne. Ogolnie tak jak mowilem jest ladnie Ps. Lubie ogladac Wasze filmiki pzdr!
    Kazdy placi za swole blendy

Domyślnie

Bardzo fajnie ale jeśli miałbym się czepiać (albo bardziej podpowiedzieć ponieważ nie mam złych intencji) to za dużo za wąsko - brakuje szerszych ujęć w tym zestawieniu. Powtórzenie odbicia, jedno zdjęcie po drugim też niekoniecznie...4 i 5 też kiepsko zestawione - to samo kadrowanie, prawdopodobnie miejsce i kolory - do samych zdjęć oczywiście nie ma zastrzeżeń. Jak to mówią diabeł tkwi w szczegółach ;D

Domyślnie

jak dla mnie rewelacja! jak zawsze dobra robota!
    F100 / D610 / D90 / To16-28 2.8 / N28 1.8G / N35 1.8G / N50 1.8G / N85 1.8G / H85 1.5 / SB900 / ... /

Domyślnie

Dla mnie klasa. Nie ma co tu dużo gadać.
    Może (i to raczej normalna sprawa) zdarzyć się kadr, który nie każdemu podejdzie albo mogą pojawić się głosy, że monotonnie, że niefortunnie kadrowane, że ucięta noga albo obrazek na ścianie...ale całość jest na bardzo wysokim poziomie, fajna, stonowana, naturalna, bez nadmiernego i przesadzonego grzebania podczas postprodukcji.

Domyślnie

Jak zawsze świetne. Mając takie fotki ze ślubu byłbym mega zadowolony. Co nie znaczy że ze swoich nie jestem Podoba mi się to, że na wszystkich zdjęciach młodzi są na pierwszym miejscu. Piękne kolory. Świetna obróbka. Fantastycznie uśmiechnięta młoda, która błyszczy na tle gości. Jak dla mnie bomba

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów