Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Domyślnie Coumeenole Beach

Zapraszam...

Domyślnie

Ale fajny moment trafiłeś. Tylko pogratulować i pozazdrościć.

Domyślnie

Szacun ! Genialne robisz te zdjęcia. Zazdroszczę warsztatu.
    Nikon D7200 | D90 + MB-D80 | T11-16 2.8 | N35 1.8G | N18-105 3.5-5.6 | T90 2.8 Macro | T70-200 2.8 | SB-900 | YN-560 III

Domyślnie

Ładnie jest, czysto, kolorowo, ale bez zbędnych "Hawajów". Mam nadzieję, ze jeszcze zaprezentujesz coś z tego pleneru.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Ładnie jest, czysto, kolorowo, ale bez zbędnych "Hawajów". Mam nadzieję, ze jeszcze zaprezentujesz coś z tego pleneru.

Musze do tego spokojnie podejsc, bo materialu sporo a nie chce bubla wypuscic jak prawie bylo z tym zdjeciem

Domyślnie

Zaakcentuj lepiej cienie (czytaj: przyciemnij), wtedy światło lepiej zagra - fajowe miejsce, a i warunki ciekawe trafiłeś .
    Czekam na kolejne .
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hoobie Zobacz posta
    Zaakcentuj lepiej cienie (czytaj: przyciemnij), wtedy światło lepiej zagra - fajowe miejsce, a i warunki ciekawe trafiłeś .
    Czekam na kolejne .
    Hubercie u mnie to jest tak chcialem, zdjecie plaskie nie jest a cienie gdzie sa co doskonale widac, wiec tak zostawiam
    Dzieki za komentarz.

Domyślnie

Masz rację, bo widać, gdzie są cienie, ale wydaje mi się, że gdyby przyciemnić bardziej te partie, to wtedy jaśniejsze partie byłby lepiej widoczne, przez co całość zyskałaby w odbiorze .
    Ot, taka sugestia - zrobisz, jak zechcesz .
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Jak zmienisz tlo na jasne to zobaczysz, ze cienie wcale nie sa takie jasne...to tak gdyby komus bylo jeszcze za jasno, z lewej na dole strony mozna wybrac inne tlo forum

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Wszystko git ale jedna rzecz mi nie pasuje - swiatlo na szczycie / (czyt. tego czegos z prawej ) bo wyglada jakby sie mialo chowac w cieniu (jest za gorka) ale nie bylo mnie tam to tak tylko zgaduje

Reszta przyjemna, moze troche asfalt za bardzo podkolorowany na jednym z winkli

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów