Close

Strona 4 z 9 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 87

Wątek: Akwarium

Domyślnie

a ja mam takie foto,,,

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bajcom Zobacz posta
    Super pomysł.właśnie tego działu mi tu brakowało.
    Można było by również dzielić się swoją wiedzą i doświadczeniem .
    Popieram ! Chociaż troszkę
    Pozdrowienia
    Jan

Smile

Cytat Zamieszczone przez MarS Zobacz posta
    Foto1270, tu nie ma co inspirować za bardzo , kilka wątków akwarystycznych się już na nikoniarzach było ... choć chyba w zamierzchłej przeszłości
    Dawano dawno rybkami zajmowałem się w bardzo "poważny" sposób tzn miałem korbę na pyszczaki z Malawi, potem mi to przeszło choć jedno akwa dalej mam i czasami jakaś sesję foto tez rybki mają

1.

2.

3.

Witam
    Odświeżę trochę wątek... bardzo podobają się mi Twoje foty. Obecnie też posiadam malawke i chciałbym porobić fajne fotki. Obecnie posiadam D5300 do tego nikkor 35mm 1.8 oraz 18-105mm. Mam kolejne pytanie dotyczące oświetlenia. Używałeś lampy błyskowej? Jak tak to jak oświetlałeś akwa?...z góry?, a może używałeś doświetlaczy np. lamp LED? Jestem baaaardzo początkujący i z chęcią usłyszałbym jakieś wskazówki dotyczące fotografii akwarystyczne np. ustawienia parametrów aparatu.

Z góry dziękuje za pomoc
    Pozdrawiam
    Łukasz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KAWON Zobacz posta
    Bardzo fajne ujęcie .

Domyślnie

muszę się zmobilizować i obfotorgafować trochę moje morskie akwarium na pewno coś wstawię, fajny wątek

Domyślnie

Witam,pora chyba trochę rozruszać ten temat co nie?tak mało Nikoniarzy ma akwaria?

Domyślnie

Zjawiskowe są te zdjęcia. Nawiasem mówiąc, akwarium to super miejsce jeśli chodzi o wykonywanie zdjęć. Dla Mnie to autentycznie fantastyczna lokalizacja. A zdjęcia, które pokazujecie są wręcz cudowne.

Domyślnie

Dorzucę fotkę mojego zbiorniczka dla pana Lucka. Raczej nie zjawiskowe i z widoczną skazą na akrylowej "szybie" ale je lubię

D3200/Nikkor 40mm/ Nikkor 70-300mm/ Nikkor 18-70mm
    Kanał na YT:
    Kolejowe Zagłębie

Strona 4 z 9 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów