Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Ślub L&S

Domyślnie

Hmm... ja te fotki odbieram jako... "mocno testowe".
    Nikon

Domyślnie

Ja widze zdjecia krzywe, poucinane i dziwne BW
    Kazdy placi za swole blendy

Domyślnie

dokładnie kompozycja pozostawia wiele do życzenia. Dla mnie kontrowersyjne cięcia i krzywizny. Bw faktycznie przesycona czarniami ...

Domyślnie

Niektóre poucinane i ciasno w kadrze- jakby robione stalka z bliskiej odleglosci
    D750 | D610 | N28-105 | N50mm 1.8 | S24 1.4 | S35mm 1.4 | N80-200 | N85 1.8

Domyślnie

Pierwsze dwa niekoniecznie, dwa kolejne fajne, dwa ostatnie jeszcze fajniejsze, choć wadzi kucający pan na przedostatnim oraz wolałbym bardziej przesuniętą ostrość na dziewczynkę na ostatnim, ale to już szczegół

Domyślnie

Mi podoba się 3-ka. Fajnie pokazana chwila... Coś, czego normalnie nie chce się oglądać na zdjęciach ślubnych, a co przecież zdarza się zawsze i wszędzie. Fajne zdjęcie jako np backstage Reszta kadrów mi się nie podoba. Będąc klientem, nie byłbym zadowolony z takiego efektu. Mówię o zdjęciach na forum. Bloga nie przeglądałem.

Domyślnie

Dzięki za opinie... (Biorę na klatę) Wiem że poucinane i krzywe, akurat takie wybrałem, ale takie ostatnio mi się podobają Chociaż wiem teraz , że nie do końca jeszcze to jest to.

Domyślnie

Fajne, ale mam wrażenie, że wybrane są "momenty", które w reportażu są wisienką, przyprawą. Treści reportażu zaś nie pokazałeś, więc nie dziw się, że wyrwane z kontekstu fotki są krytykowane.
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

Dokladnie, jezeli byloby takich zdjec (poucinanych) kilka-kilkanascie procent mogloby byc fajnie
    Kazdy placi za swole blendy

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów