Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Bezimienny grób

Dwa zdjęcia z marca 2006.

Avenue of the giants

Muzyka, którą polecam przy okazji posłuchać

Ennio Morricone

I coś znalezionego w sieci na stronie cytaty.info, podpisane przez Qtara:

Gniew pulsuje w żyłach, ból rozsadza serce,
    Nikt mnie nie zatrzyma nigdy więcej,
    Kolejny raz w pięści zaciskam ręce,
    Jak atomowa fala przed siebie pędzę,
    Niszcząc wszystko co stanie na drodze,
    Wszystkich bez wyjątku karzę srodze,
    We krwi słabych i silnych po kolana brodzę,
    Kolejny raz ze śmiercią tańczę na jednej nodze,
    I z całych sił bladą piękność uwodzę!
    W głowie kłębią się kolejne chore myśli,
    Żaden z was nawet ku**a ich nie wyśni,
    Znów gonią mnie pier****ne urojenia,
    Głosy mówiące o ścieżce do zbawienia,
    Głosy wpędzające do pokoju przerażenia,
    Sam już nie wiem co jest tylko fikcją,
    Lekarz mówi – schizofrenia definicją,
    Ale co ten marny poj*b w ogóle wie,
    Przecież nie zna ani Qtara ani mnie,
    S******l tylko wzbudza w nas gniew,
    Już nie długo przeleje się jego krew,
    To znów woła wewnętrzny zew,
    Ryczy głośno jak w****iony lew,
    Nie daje zasnąć, każe przeć do przodu,
    Kusi szczęściem bez krzty zawodu,
    Nienawiść każe trzymać się tej ścieżki,
    Zanikają wciąż przyzwoitości resztki,
    A na oknie siedzi znów diabelski goniec,
    Mówi, że to duszy mojej koniec!

Grób Elliotta Wylera

Kiedyś starałem się odnaleźć kim był EW, ale nic nie znalazłem. Ale czy to ważne? Dzięki Elliott anyway!

Domyślnie

zdjecia piekne, ale jeszcze piekniejszy wiersz jest. EDIT mysle, ze zdjecia sa piekniejsze EDIT 2. nie, jednak wiersz
    Ostatnio edytowane przez sufenta ; 05-09-2014 o 14:54
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

muzyka, wiersz ale te zdjęcia są nijakie, może gdybyś się bardziej postarał wstał o poranku poczekał na mgiełkę, zachód słońca czy dodał tutaj jeszcze inny czynnik. Poszedłeś po najmniejszej linii oporu i nie wysiadłeś nawet z samochodu. Widzę tu jakąś wrażliwość i to na plus ale cała reszta niestety na minus. Jeszcze jedna rzecz mnie dziwi skoro zdjęcia gdzieś tam chowałeś w szufladzie od 2006 aż do teraz to publikację miałeś czas przemyśleć a serwujesz nam to co serwujesz, jeżeli przez tyle lat te zdjęcia dusiły się na dysku to pewnie nie były jakieś super i w 2014 roku nie wzbudza też zachwytu.. Technikalia pominę bo nie one w zdjęciach są najważniejsze ale tutaj całość jest na nie. Można byłoby pisać dużo więcej ale autorze następnym razem pokaż nam zdjęcie które się bronią i nie trzeba dodatkowo wprowadzać nas w nastrój.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malibu Zobacz posta
    muzyka, wiersz ale te zdjęcia są nijakie, może gdybyś się bardziej postarał wstał o poranku poczekał na mgiełkę, zachód słońca czy dodał tutaj jeszcze inny czynnik. Poszedłeś po najmniejszej linii oporu i nie wysiadłeś nawet z samochodu. Widzę tu jakąś wrażliwość i to na plus ale cała reszta niestety na minus. Jeszcze jedna rzecz mnie dziwi skoro zdjęcia gdzieś tam chowałeś w szufladzie od 2006 aż do teraz to publikację miałeś czas przemyśleć a serwujesz nam to co serwujesz, jeżeli przez tyle lat te zdjęcia dusiły się na dysku to pewnie nie były jakieś super i w 2014 roku nie wzbudza też zachwytu.. Technikalia pominę bo nie one w zdjęciach są najważniejsze ale tutaj całość jest na nie. Można byłoby pisać dużo więcej ale autorze następnym razem pokaż nam zdjęcie które się bronią i nie trzeba dodatkowo wprowadzać nas w nastrój.
    A mi się na przekór zdjęcia podobają. Lubię takie w stylu staro - hamerykańskim, jak z horroru.
    Nie trzeba robić zdjęć ciągle gładkich i pięknyh jak z bajki w ful hajdefiniszyn

Melodię b. dobrze znam Metallica fajny cover zrobiła wraz z orkiestrą.
    Wiersz też fajny - tylko dlaczego część wulgaryzmów/normalnych starodawnych słów] jest zacenzurowana?
    To jest wiersz i jak coś to powinien być pisany jak w oryginale
    D70 + N18-105VR + N35/1.8G + SB-600
    Helios 44M-7/2 + Jupiter 135/3.5

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zolton Zobacz posta
    To jest wiersz i jak coś to powinien być pisany jak w oryginale
    a nawet z błędami...

BTW życie jest jak tango - pomylisz się, ale możesz tańczyć dalej...

Domyślnie

Robię to, co potrafię. Można dużo rzeczy robić, ale czy nie lepiej poleżeć trzy godziny na trawie gapiąc się w chmury? Przeczytać książkę? Obejrzeć film, albo scenę ze 30 razy... Zastanowić się kim, do cholery, był Arch Stanton...? Pozdrawiam serdecznie.

Uprawnienia umieszczania postów