Close

Strona 46 z 51 PierwszyPierwszy ... 364445464748 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 451 do 460 z 509

Wątek: Sigma 150-600

Domyślnie

Ja jeszcze dodam, że dla ogniskowej 150mm blokada jest mocniejsza (taki tryb transportowy) i chyba nawet instukcja mówi, że w takiej sytuacji próba przekręcenia czy pompowania może skończyć się uszkodzeniem.
    Dla pozostałych ogniskowych blokada działa skutecznie, ale na "pół gwizdka" i można pompomwać do woli.

Domyślnie

Czy jest tutaj ktoś z Krakowa lub okolic z sigmą sport i miałby ochotę na spotkanie w celu porównania z 200-500? Ciekawi mnie czy majac 200-500 warto sie interesowac wersja sport

Domyślnie

Czego Ci brakuje w N200-500 ?
    Wildlife Photography
    Nikon/Nikkor

Domyślnie

Troche uszczelnien, ale nie na tyle zeby na gwalt zamieniac. Bardziej jestem ciekawy pracy af, stabilizacji, ostrosci itp.

Domyślnie

Zamienił stryjek...
    I tak skończysz z jakąś długoogniskową stałką ?

Domyślnie

Przyslij mi jeszcze kilka razy sample to zapewne sie tak skonczy predzej czy pozniej

Domyślnie

Nie ale całkiem powaznie ja bardzo chetnie dowiedziałbym sie jak wyglada sprawa z ostrościa/detalem miedzy Sportem a Nikkorem. Jesli wiec jakaś dobra dusza ma Sporta do niech sie spotka z kolegą @grafo zeby mógł porównać. A najlpeiej to gdzies na lotnisku, było by spoko!
    Ostatnio edytowane przez regnar ; 01-01-2017 o 00:02

Domyślnie

Tu jest porównanie ostrości dobrych egzemplarzy https://photographylife.com/reviews/...0mm-f5-6e-vr/3
    Wildlife Photography
    Nikon/Nikkor

Domyślnie

Reglass widzialem ten test i m.in. dlatego jestem ciekawy jak to wyglada w praniu. Tymbardziej, ze kupilem 18-35/1.8 i jestem zachwycony jakoscia wykonania sigm. Przy 150-600 s pewnie bedzie podobne odczucie.

Domyślnie

Sigme Sport 150-600 mam juz 1,5 roku w zestawie z D3. Jesli chodzi o jakosc wykonania i funkcjonowanie to w tej kwocie nie ma nic lepszego. Jakosc obrazu jest naprawde dobra jesli sie porzadnie zrobi fote. Ja jestem z niej bardzo zadowolony choć i tak coraz bardziej ide w marzeniach w strone Nikkora 2.8/400.

Strona 46 z 51 PierwszyPierwszy ... 364445464748 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów