Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Biegus płowy

Domyślnie

edmund zainwstuj w jakas dobra literature i nie pisz bzdur gdzie ty to wyczytales ze zmienne rozpoznaje sie po wielkosci ptaka ??
    juz na samym wstepie robisz blad oznaczajac biegusa zmiennego biegusem plowym gdzie to sa dwa rozne ptaki i nie mozna ich ze soba pomylic teraz okreslasz plec ptaka opanuj sie
    mozliwe ze nigdy w zyciu nie zobaczysz plowego bo ptak nielicznie zalatujacy do polski a ty na 1 wypadzie nad morze sportretowałeś go juz
    twoje przekonania i stwierdzenia sa bledne a obserwacje zachowania ptakow sa mylne jesli myslisz ze samiec chcial uchronic przed fotografem swoje samice
    samice mozna rozpoznac po plamie legowej nie mylic z czarna plama na piersi a na brzuchu i tylko jesli masz ptaka w rekach rozdmu****ąc piora mozna ja zobaczyc na skorze ptaka
    nie wiem jakie roznice wielkosci widziales miedzy ptakami ale zagrala chyba twoja duza wyobraznia i brak wiedzy

Domyślnie

A więc jest to biegus zmienny nieznanej płci. Przyjmuję Twoją argumentację popartą dużym doświadczeniem i ciekawym portfolio.

Do reszty przytyków pod moim adresem, pozwolisz, że się nie odniosę.
    D7000

Domyślnie

nie robie tego zlosliwie no moze tylko troszke
    co do doswiadczenia to jestem amatorem i duzo sie musze uczyc jeszcze

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów