Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: 3 miesiace po

Domyślnie 3 miesiace po

3 miesiace po tajfunie Yoranda portowe miasteczko Tacloban powoli wstaje z kolan

Road to Manila

Domyślnie

Dopiero co sie z powodu komentarza kolegi shaolin "ze za ciemno" zzymalem, ale pierwszy plan moglby byc troche jasniejszy, choc byc moze zniknalby wtedy "robiacy" zdjecie podzial na plany. Ogolnie: do zdjec z grupy "estetyka rozkladu" trudno sie przyczepic, gdyz "brzydko" juz jest (i byc musi)
    Ostatnio edytowane przez sufenta ; 04-09-2014 o 09:27
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

A mario jak zwykle przyszedł i "pozamiatał". Mógłbyś nieco częściej wpadać ?

Ps. Ja wiem, że to forum fotograficzne i publikujemy tu głównie zdjęcia, ale czy jest cień szansy na tekst do tej historii ? Byś nieco opowiedział o okolicznościach powstania tego zdjęcia, jakiś rzut na sytuację.

Uwielbiam czytać DOC!, a tu na forum mi nieco tego dłuższego opisu brakuje. Może większość forumowiczów zachwyca się samymi obrazami, ja jednak ostatnio lubię czytać, i wtedy czuje, że zrozumiałem zdjęcie kompleksowo.
    Ostatnio edytowane przez pit. ; 04-09-2014 o 10:05

Domyślnie

zdjęcie jest niesamowite, bez dwóch zdań. Zarówno kadr, głębia, kolorystyka, technika - zdecydowanie pierwszoligowa.

natomiast, gdyby nie tytuł - miałbym problem z odbiorem zdjęcia.
    To jest zdecydowanie bardziej statyczna, malarska scena , niż dokument.

Zatem moc tego zdjęcia nie jest chyba tam gdzie chciałeś żeby była.
    Myślę, że przekaz może pójść w stronę dokumentu w większym secie.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lechupe Zobacz posta
    Myślę, że przekaz może pójść w stronę dokumentu w większym secie.
    spedzilem tam troche czasu wiec wiekszy set jak najbardziej jest i taki tez byl zamysl
    Road to Manila

Domyślnie

Horyzont w prawo leci. Zresztą w ogóle nuda. Chodź, lepiej jedźmy do tego Kosowa=)

Domyślnie

Do Gdyni też przyjeżdżaj, bez migania się.

Domyślnie

tajfun chyba Yolanda był Zdjęcie dobre ale wolałbym je oglądać razem z pozostałymi jeśli takowe są

Domyślnie

Fakt literowka

Inne chetnie pokazuje
    Road to Manila

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów