Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: ahh wakacje...

Domyślnie ahh wakacje...

Proszę oto moje wspomnienia wakacji 2014 macie szukajcie dziury w całym, mi pasują i jestem z nich zadowolony....

Kołobrzeg

okolice Międzyzdroi

molo Międzyzdroje

Garachico, Tenerife
    2x D500 N10,5/2.8fisheye, S18-35/1.8art, S50-100/1.8art, 2xN622mkII, YN460II, RF602, fastpack250 & camrock..

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Beskid Śląski

Domyślnie

Kołobrzeg chyba taki krzywy nie jest,zdjęcie okropnie w lewo leci i jakaś barierka czy coś w lewym dolnym rogu psuje...Drugie z międzyzdroji troche mniej ale też w lewo leci i nie podobają mi sie te ucięte barierki,ja bym wolał całe.
    Pozostałe zdjęcia bez szału i z przepaleniami.
    pozdrawiam
    De siedem set.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

1. Krzywo x miliard, smieci w LD, ciemno na dole. Fajne warunki byly, ale dol odrzuca od tego zdjecia.
    2. Krzywo x miliard, horyzont pofalowany jak podczas tsunami w 2004, wszystko sie wali do srodka.
    3. Krzywo x miliard, do tego zle sklejone (barierka z lewej), za ciasno na dole, Slonce uciete.
    4. Leci w prawo, nie ma na czym oka powiesic, glowa w kadrze z lewej nic nie wnosi.

To, ze Tobie cos pasuje to nie znaczy, ze tak ma byc lub, ze to sa dobre zdjecia. Te zdjecia nadaja sie do glebokiej szuflady albo do pokazania rodzinie, a nie na forum fotograficznym w dziale krajobraz. Tu przynajmniej ludzie staraja sie miec prosty horyzont, a Tobie nawet to sie nie udalo. Ja jestem na nie (z jedynka jeszcze mozna powalczyc ale panoramy sa slabe).

Domyślnie

Pisze się raczej okolice Międzyzdrojów i to zdjęcie jest najsłabsze przez falujący horyzont. Reszta niestety też trzyma poziom.

Domyślnie

One nawet poziomu nie trzymają

Domyślnie

Taki horyzont jest po prostu nie do przyjęcia... i to jeszcze u mnie w Kołobrzegu, o nie... jak jestem po flaszce na plaży to go widzę prościej
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

Wspomnienia bezcenne.
    Jednak bez urazy, ale podstawowe błędy mogą*świadczyć że wakacje były zakrapiane :P
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Domyślnie

Jak Ci pasują to pozdrawiam
    camera obscura i ta i ta...
    parę fotek

Domyślnie

Panowie, przecież to musi być podpucha...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez creep Zobacz posta
    Panowie, przecież to musi być podpucha...
    Też mi się tak wydaje, choć niebo na jedynce ciekawe... ;]
    ['O]

Uprawnienia umieszczania postów