Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Molo

Domyślnie Molo

Molo w Niechorzu

Domyślnie

Mnie przekonaleś, podoba się!
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez biegly Zobacz posta
    Mnie przekonaleś, podoba się!
    To chyba przez tą ramkę ;P

Dzięki! Ludzi niestety nie dało się wygonić
    Pomyślałem, że w B/W będzie lepiej wyglądać, bo w kolorze takie nijakie.

Domyślnie

Czy to jest ten sam wieczór? Takie tam ładne kolorki były, szkoda ich poświęcać dla BW. Zdjęcie jest przeostrzone / przekontrastowane, facetowi z prawej aż głowa świeci. No chyba, że to święty.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Za Andrzejem, przeostrzone i to solidnie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Czy to jest ten sam wieczór? Takie tam ładne kolorki były, szkoda ich poświęcać dla BW. Zdjęcie jest przeostrzone / przekontrastowane, facetowi z prawej aż głowa świeci. No chyba, że to święty.

Nie to było parę dni później, pogoda niezbyt. Ogólnie nie trafiłem przez cały pobyt na dobre warunki do zdjęć. Trzeba było się wybrać w lipcu
    W kolorze i może też by jakoś wyglądało, ale poznaję na nowo Photoshopa, ostatnio robiłem coś w PS jakieś 10 lat temu

Domyślnie

Mój ekran mówi, że ludzikowi z prawej strony chmurka dorobiła aureolę - trochę niefortunnie ale mnie jakoś to nie razi.

Znaczna poprawa w stosunku do poprzednich odsłon. Bardzo przyzwoite zdjęcie. Czuć estetykę wykonania.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Za Andrzejem, przeostrzone i to solidnie.
    Wujek google pisał podostrzyć zdjęcie po zmniejszeniu, więc wcześniej podczas obróbki w Lightroomie i PS nie ostrzyć?

Domyślnie

Ostrzyć, tylko delikatniej. Efekt końcowy przecież widzisz przed wstawieniem, więc oceń i ewentualnie skoryguj. Kupa roboty, niestety, ale inaczej się nie da. Po jakimś czasie wystarczy doświadczenie.
    Nie narzekaj na ludzi, bo oni robią tę fote. Całkiem fajna.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Jasne, że ostrzyć ale nieprzesadnie. Inaczej się ostrzy na potrzeby wyświetlania w necie i jeszcze inaczej do druku .

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów