Witam,
prosciutkie testy wakacyjne, tzw w przerwie w opalaniu
Modelka - moja kuzynka![]()
Jak ktos ma ochote jej cyknac zdjecia to pisac tu:
Diana Zimny
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
pozdrawiam gorrraco!
Joanna
Szukaj
Witam,
prosciutkie testy wakacyjne, tzw w przerwie w opalaniu
Modelka - moja kuzynka![]()
Jak ktos ma ochote jej cyknac zdjecia to pisac tu:
Diana Zimny
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
pozdrawiam gorrraco!
Joanna
Niezła kuzynka, ale widzę że z KrK - zdjęcia b. przyjemne. Czym dokładniej robione ?![]()
goraco sie robi...taki zart. zdjecia jak zwykle swietne. przerwa w opalaniu wystarczyla zeby 6 razy kostium zmienic![]()
I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr
O żesz..przypaliłem steki![]()
Ma piękne usta i zdecydowanie lepiej bez szminki a co do techniki wykonania zdjęć to...piękna ta Twoja kuzynka.
W życiu piękne są tylko chwile.......
Nie mnie oceniać techniczny poziom tych fotografii. W ciemno przyjmuję, że jest na najwyższym poziomie.
Nie ma w tych zdjęciach, tego co zawsze mnie przyciągało do Twoich prac. Pewnej zwiewności, tajemnicy, poczucia bliskości ze sfotografowaną kobietą. One na Twoich zdjęciach nigdy nie wyglądały dla mnie jak tylko modelki. Tutaj nie umiem tego odnaleźć. Oczywiście, rozumiem że trudno przy takiej scenerii i modelce gorącej jak roztopiony metal szukać delikatnych, subtelnych akcentów. Że nie takie było założenie tej sesji. Mój problem - chyba wolę mniej dosłowności a więcej tajemnicy. Długie suknie z rozcięciami niż bikini. Ritę Hayworth niż Britney Spears.
Chyba największe wrażenie robi na mnie 9. Może z powodu najskromniejszej stylizacji. Pewności siebie i spokoju modelki. Erotyzmu.
Tak rozumiem, ze oceniam zdjęcia z działu glamour jakby to miały być portrety. Tu przecież liczy cię techniczna perfekcja i zdolność do stworzenia wyidealizowanego wizerunku.
może dlatego tak marudzę, ze tego typu ... dosłownym, bezpośrednim cielesnym wizerunkiem jestem otoczony zewsząd?
Dobra popisał sobie stary piernik. Piękna dziewczyna. Może właśnie taki jest jej temperament, żywioł, witalność a ja chcę na siłę widzieć ją w powłóczystych sztach, zwiewnych firankach itp.
Wrzucaj zdjęcia Joanno. Tak czy inaczej zawsze z ciekawością je oglądam
myślę co piszę
hehe, rozbawily mnie Wasze komentarzeMoja kuzynka raczej z takich, co bierze 20 strojow na wakacje i 15 par szpilek (nawet jak to wakacje na plazy)
cala ta sesja z przebieraniem i przerwa na piffko zajela nam niecale 2h.
... no coz, zdjecia subtelne nie sa, ale moim zdaniem sa BARDZO grzeczne jak na te niemozliwa dziewuche... jest z Rzeszowa i pomieszkuje tez w Londyniewydaje mi sie, ze dobry z niej material na foto modelke, tylko ktos jej musi porzadna stylizacje zrobic i pozbyc sie klipsow!!!
cykniete D3 i 85mm f/1.4, z mala srebrna blenda tylko na kilku zdjeciach, tam gdzie sie dalo oprzec
pozdrawiam slonecznie!
J.
mogła by se kupić inne okulary
Trochę szkiełek, jakieś tam ciało, i sztuczne światło.
Joanno dzięki tobie już wiem dlaczego powinien upaść rząd Tuska. Swoją polityką doprowadził do tego, że tak nieziemskie dziewczyny opuszczają Rzeszów i olśniewają zapyziały Londek![]()
myślę co piszę
Skontaktuj się z nami