Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Jay

Domyślnie Jay

Kolejne próby w studiu...

1)

2)

3)

4)
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Aż tak bezplciowe są te zdjęcia ze nikt nie skomentuje?
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

MZ byłoby lepiej, gdyby na zdj. 1,2,4 światło padało od drugiej strony, albo gdyby model patrzył w drugą stronę (obecnie światło podkreśla włosy, twarz jest zacieniona, tak miało być?) na 1 chyba ciut za dużo czerni (na moim ekranie garnitur zlewa się w tłem), Ze wszystkich najbardziej podoba mi się ostatnie. Pozdrawiam

Domyślnie

Bardzo mi się podobają te zdjęcia. Spróbowałbym obniżyć czerń, dodać ciut kontrastu, pobawić się nasyceniem.
    Pięknie zagospodarowany kadr.

EDIT:
    Od razu rzucił mi się w oczy styl kadrowania, po wizycie na stronie zrozumiałem, dlaczego pierwsze próby w studio są tak dobre.
    Ostatnio edytowane przez Śprotek ; 10-09-2014 o 21:21

Domyślnie

Moim zdaniem 1 najlepsza, może odrobinę jaśniej. Zajrzałem na stronę ........ było warto.
    Pozdrawiam

Domyślnie

hm.. można by spróbować typowego, "brudnego", męskiego świecenia czyli całkiem po bokach..chociaż ten efekt wyszedł ładnie. Dwie lampy ?

Domyślnie

Klimatycznie, ciekawie, oryginalnie. Podoba się

Domyślnie

Jedna lampa "Bjuti disz" z plastrem miodu po lewej a po prawej srebrna "blęda"

Domyślnie

podoba mi sie swiatlo

Domyślnie

1 najlepsza. Pozostałe jakoś mi nie pasują. Za mało męskie?

Uprawnienia umieszczania postów