Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Domyślnie Trzęsacz - stacja kolejowa

Witam!
    Pod ocenę poddaję fotkę ze stacji kolejowej w Trzęsaczu (nietypowo- nie z ruin kościoła). Uwagi jak zwykle mile widziane!

Nie pomoże sprzętu kupa, jak fotograf d...a...

Domyślnie

Przynajmniej się nie wali

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Coitus Interraptus Zobacz posta
    Przynajmniej się nie wali
    ...po prawej, bo na środku już tak.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Niekoniecznie. Ale jakieś takie pofalowane... no cóż, Trzęsacz

Domyślnie

Fajnie zgrane linia torów na dole i cirrusów na górze Budynek wyszedł cukierkowo, nawet ta śmietniczka pasuje jako akcent. Ale co to za różowe cholerstwo tam na torach?...

Domyślnie

Jak już sobie takie zbliżenia pokazujemy, to pokaż teraz jak pionowo stoją latarnie, zwłaszcza te bliżej środka, trzecia i czwarta od lewej.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

A skąd wiesz jak one stały w rzeczywistości?

Jest jakiś problem z tym zdjęciem, ale weź pod uwagę, że autor fotografował obiektywem 10 mm na cropie, więc prawdopodobnie próbował to wyprostować graficznie. Może nie do końca wyszło, ale chwali się, że nie pokazał bezkrytycznie kolejnego, walącego się knota.

Więc się nie czepiaj, tylko zajmij się poprawieniem swoich zdjęć na flickrze

Domyślnie

Dzięki za wszystkie uwagi! Faktycznie trzeba by jeszcze doprostować, ale chyba na stacjonarnym po urlopie. To różowe "cóś" to jakiś śmieć. Aha - i jeszcze dla informacji - ten dworzec to dworzec nadmorskiej wąskotorówki po remoncie.
    pozdrowienia!
    Nie pomoże sprzętu kupa, jak fotograf d...a...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Coitus Interraptus Zobacz posta
    A skąd wiesz jak one stały w rzeczywistości?

Jest jakiś problem z tym zdjęciem, ale weź pod uwagę, że autor fotografował obiektywem 10 mm na cropie, więc prawdopodobnie próbował to wyprostować graficznie. Może nie do końca wyszło, ale chwali się, że nie pokazał bezkrytycznie kolejnego, walącego się knota.

Więc się nie czepiaj, tylko zajmij się poprawieniem swoich zdjęć na flickrze
    Myślę, że stały pionowo. Nie potrzeba do takiego myślenia jakiejś wiedzy tajemnej i specjalistycznej.

Autor fotografowal na 10 mm? Pieknie, ja fotografiuję na 8 i u mnie jest wszystko co ma być w pinie, więc nei wymagam rzeczy niemożliwych.

Nie twierdzę, że to jest knot, tylko prostuję Twoje słowa, jakoby wszystko tu było prosto, bo widzę czarno na białym, ze nie jest. To jest forum, tu się ludzie czasem czegfoś chcą pouczyć, więc jak jest ewidentnie krzywo, a ktoś twierdzi, że prosto - to należy sprostować.

I tyle.
    pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 2pompony Zobacz posta
    Nie twierdzę, że to jest knot, tylko prostuję Twoje słowa, jakoby wszystko tu było prosto
    Ponieważ ja nigdzie nie twierdziłem, że "wszystko tu było prosto", więc prostujesz nie tyle moje słowa, ile swoje urojenia

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów