Zobacz, coś zrobił z rękami na pierwszym zdjęciu i z nogą na drugim.
A gdzie Ty tu widzisz tunel...? Bo jakoś nie mogę się go dopatrzeć.
Szukaj
Zobacz, coś zrobił z rękami na pierwszym zdjęciu i z nogą na drugim.
A gdzie Ty tu widzisz tunel...? Bo jakoś nie mogę się go dopatrzeć.
Krzysztof Paszkiewicz
Sebasw nie wyrzucaj zdjęć które już raz wkleiłeś bo potem wątek staje się bez sensu jak ludzie dają Ci wskazówki albo mówią o czymś czego już de facto nie ma , to tak na wstępie
EDIT: Ozzy wyprzedziles mnie
co do zdjec plenerowych: kady bardzo mi sie nie podobaja, 1 .jedna ręka obcięta całkowicie, druga w połowie dłoni.
2. więcej góry a nogi obcięte...
zdjecia niestety nieprzemyślane
D7200
Nikon D40 + Nikkor 18-70. Dopiero zaczynam zabawę z rysowaniem światłemjestem kompletnym amatorem.
Ja proszę tylko o jedno...
Wejdź choćby na plfoto.com - tryknij w dział portret wg. satysfakcji i po kilku minutach zaczaisz jak powinno się kadrować, korzystać ze światła czy wykorzystywać modelkę![]()
Al "CAPONE" Bundy
Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.
I znowu bardzo słabo, nieprzemyślany kadr, ogólnie zdjęcie które można zrobić lepszym telefonem komórkowym, oczywiście nie obrażaj się, po prostu myślę, że potrzebujesz motywacji, bo na razie jakoś chyba Ci jej brak. Fotki jakby od niechcenia.
Dziękuje za opinie.
Zabieram się za przeglądanie galerii na plfoto.com, mam nadzieję, że coś mi to da
nie obrażam się, ale nie ukrywam, że trochę przykro, bo jednak się staram, tyle, że mi nie wychodzi.
Czy mógłby ktoś z Was wykadrować to zdjęcie, żeby było mniej więcej poprawnie przycięte ? chciałbym zobaczyć jak powinno wyglądać.
Nikon D40 + Nikkor 18-70. Dopiero zaczynam zabawę z rysowaniem światłemjestem kompletnym amatorem.
Tu nie chodzi o przycięcie na kompie - choć często da się fotę w ten sposób poprawić. Tutaj niestety zabrakło poprawności już w trakcie wykonywania zdjęcia... Zanim naciścniesz spust - popatrz spokojnie w wizjerze czy wszystko gra. Czy głowa nie jest czasem za centralnie, czy nie uciąłeś dłoni czy stóp, czy twarz nie jest w mocnym cieniu itd...
Al "CAPONE" Bundy
Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.
http://www.ozzy.maxmodels.pl
Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.
Skontaktuj się z nami