Mam 2 żarówki błyskowe z parasolkami, to chyba takie minimum do studia.
Szukaj
Mam 2 żarówki błyskowe z parasolkami, to chyba takie minimum do studia.
Puszka, i kilka słoików,........... i niewykorzystane chęci !!!!
www.groobcio-foto.yoyo.pl
no ja też taki zestaw i szczerze mówiąc patrząc na moje portrety to gratuluję. Mnie nie udało się spłodzic jeszcze ładnego portretu, a Twoje to mi się podobają
pozdrawiam
Tomek
A możesz coś więcej napisac na temat tego studia? Jakie jest duże, ustawienia parasolek itp? Byłbym wdzięczny. W niedzielę trochę chcę popróbować znowu, może Twoje rady mi się przydadzą... Dużo było obróbki w PS?
pozdrawiam
Tomek
Podoba mi się światło na ostatnim zdjęciu.
pozdrawiam
Tomek
w porównani z kolorowymi - czarno białe są słabe... dobre kadry, miłe zmiękczenie, ładne światło![]()
Modelka jest fatalnie umalowana, chodzi mi o róż na policzkach. Same zdjęcia są średnie jedynie pierwsze mi podchodzi jako tako.
barracuda - na studio wykorzystałem poddasze, trochę kiepko się układa sprzet bo są co jakiś czas belki które torchę zawadzają. Parasolki układam różnie, ale dopiero się uczę.
Pierwsze zdjęcie walnięte w pośpiechu, próbnie w pokoju gdzie wziąłem jedną żarówkę błyskową i odpaliłem w bialy sufit. Bo parasolek nie byłoby gdzie zapodać. Żrówki mam bez kontrolowanej mocy więc muszą być trochę oddalone żeby nie było przepaleń, lub konieczności przymykania dziury.
W GIMPie trochę podostrzyłem oczka i rozmyłem skórę. Dużo roboty nie było ale oryginał trochę inaczej wygląda.
Nowe portreciki
7.
Pierwsze mi sie bardziej podoba bo kolorowe korale troche odciagaja wzrok od jej twarzy, kolejne zdjecia z serii tez bardzo dobre
Michał
Skontaktuj się z nami