Szukaj
Uuu la la...Bardzo mi się podoba - czerwienie świetne. Nic bym nie ciął.
P.S. Ale tytuł już bardziej opisowy być nie mógł![]()
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
Jest przyjemnie, ale ja przyciąłbym jednak do kwadratu. Kwadrat sugerowałby symetrię, która jednak za sprawą różnego rozłożenia okien w ramach kolorowych prostokątów zostałaby złamana, co ewentualnie może być interesujące
![]()
O w muerdę!To jest świetne! ŚWIET-NE!
Nie dał bym się nabrać na robienie z tego kwadratu w tej formie - bo zamiast całych płyt trzeba będzie któreś obciąć i ten świetny rytm się zgubi, ale jak koniecznie chcesz kwadrat - to mógłbym spróbować zrobić jakiś ze skosem, tak, żeby te rytmy całych płytek możliwie osłabić...
Ale za to zdjęcie w tym kształcie należy się zdecydowanie WIELKI PLUS!![]()
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
swietny to jest twoj komentarz, kolego 2pomponydziekuje. i pozostalym kolegom rownierz.
Ostatnio edytowane przez sufenta ; 06-09-2014 o 16:53
I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr
Twoje najlepsze zdjecie do tej pory na forum! Gratulacje!
Wszystko swietnie poukladane, przyjemne kolory, jest pieknie.
PS. Rowniez, nie rownierz![]()
Ja rowniez blad zauwazylem, ale byl juz za pozno. Koledze rowniez dziekuje. P.S Im dalej w las (innych jezykow) tym mniej drzew (poprawnie napisanych slow w moder tonk).
Ostatnio edytowane przez sufenta ; 07-09-2014 o 09:05
I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr
Skontaktuj się z nami