A co myslicie nad sensem wypozyczania fisza jak na szeroko mam sy14?
Szukaj
A co myslicie nad sensem wypozyczania fisza jak na szeroko mam sy14?
Kazdy placi za swole blendy
weź to co masz, skup się na dobrych zdjęciach. Zamiast ładować kasę w wypożyczani, odkładaj sobie kasę na jakieś dobro ...![]()
No 85 wypozyczyc musze napewno.. bo 35 jako najdluzsza ogniskowa to troche lipa![]()
Do 35 bardzo by się przydała 85. Jak masz Samy 14, nie pożyczałbym za kasę fisheye.
Pozatym narazie mam 2 terminy zarezerwowane + jeden osobny plener i chcialbym miec co umiescic w portfolio. Niekonoecznie zalezy mi na jak najwiekszym zysku. Utrzymuje sie z innych zrodel..
Jak zarobisz, kup sobie 85.
Myslalem o 85 1.8g ale jeszcze sie waham. Niestety zakup 1.4 raczej nie wchodzi w gre po pierwsze bardzo drogo po drugie bo nie ma sensu w stosunku cena/jakosc w porownaniu do 1.4 imo. Na ten weekend chyba jednak zostane przy wypozyczalni a na nastepne zlecenie juz chyba zakupie 1.8. Swoja droga bardzo fajna sprawa z tym wypozyczaniem, na urodziny chyba zrobie sobie prezent w postaci N 200/2 na weekend![]()
Wiem widzialem. Da sie napewno nawet tym dx. Ale powiedz czy w takim repo nie brakuje Ci szerokiego kadru czy ladnych nieprzerysoanych portretow z praadziwego zdarzenia czy odrobine szalenstwa fisza...? Mi brakuje.
Skontaktuj się z nami