Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zdyboo Zobacz posta
    Jak klikam na linkę z pierwszego postu, to mogę kupić CC (PS + LR) na rok w następujących cenach:
    - 10 euro - płacąc co miesiąc
    - 120 euro - płacąc za cały rok z góry

Teraz pytania:
    1. W którym wypadku opłata roczna wychodzi 40-50 zeta?
    2. Gdzie jest ukryta oszczędność o której napisał Grzesiek?
    Skoro rok ma 14 miesięcy, a płacisz 120 euro za rok - to przecież masz 2 miesiące za darmo.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

1. W którym wypadku opłata roczna wychodzi 40-50 zeta?
    Na miesiąc
    Trochę tego...trochę tamtego...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 2pompony Zobacz posta
    Skoro rok ma 14 miesięcy, a płacisz 120 euro za rok - to przecież masz 2 miesiące za darmo.
    Dzięki. Głupi ja.

Cytat Zamieszczone przez samson09 Zobacz posta
    Na miesiąc
    To jakieś przecinki lub gramatyka by się w przyszłości przydała.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

a w dolarach nie można płacić?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bucefal14 Zobacz posta
    a w dolarach nie można płacić?
    9.99 $ plus podatki lokalne. Pytanie ile tych podatków?
    Trochę tego...trochę tamtego...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yabols Zobacz posta
    Gdzie jest mowa o tych dwóch miesiącach za darmo bo nie mogę znaleźć ?
    Gdzies po drodze zakupu zachecali do zaplacenia za rok z gory i tam byla mowa o 2 mies free...

Cytat Zamieszczone przez 2pompony Zobacz posta
    Nie zrozumiałeś. Po okresie promocyjnym nie za 12.99, tylko w cenie aktualnej dla końca promocji. Jeśli firma ustali ją sobie za parę miesięcy na 19.99 albo na 99.99 - to potem będzie po tyle, nie po 12.99.
    Zrozumialem doskonale, jak podniosa ceny do takich jak piszesz to tysiace ludzi podmieni sobie w PSie jeden pliczek i wroci do piractwa, gwarantuje...
    Zawsze po roku jak oferta nie bedzie odpowiadac mozna odejsc i zawsze jak nowa oferta bedzie interesujaca mozna wrocic, nie ma mowy o nie mozliwosci zrezygnowania po 12 mies.

2. Gdzie jest ukryta oszczędność o której napisał Grzesiek?
    Napisalem troszeczke wyzej.

Cytat Zamieszczone przez dem Zobacz posta
    Czy oni wystawiają fakturę vat? Interesuje mnie subskrypcja roczna, płatność z góry za rok.
    Sadze, ze jest taka mozliwosc, napisz do nich...

Domyślnie

Jaki jest email do kontaktu Adobe Polska? Miałem kiedyś w skrzynce korespondencję z konsultantem, ale musiałem przypadkowo skasować.

Domyślnie

Z ciekawości kliknąłem w opcję dla nauczycieli i uczniów, tam są dwa miesiące za darmo przy rocznym abonamencie

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Rawa Maz.

Domyślnie

Nie wiem z czego tu cieszyć michę, no chyba że ktoś lubi jak go walą od zakrystii. Bo z chwilą wprowadzenia tych złodziejskich abonamentów przyjemność korzystania z oferty Adobe kosztuje mnie 2x więcej. Do tej pory musiałem kupować upgrade do kolejnych wersji pakietu maksymalnie co jakieś 2 lata. Obecnie podobną kwotę muszę pożegnać raz do roku. Ja wiem, że ca. 1800 zeta to nie są jakieś dramatyczne pieniądze, ale na pół dobrego szkła można odłożyć. Oczywiście, mógłbym spokojnie pozostać przy CS6 i żeglować na nim kolejne 10 wiosen, zwłaszcza że nowe wersje to pic na wodę -- kolejne zbędne wodotryski i ciągle te same stare błędy -- ale niestety, centrala mojego klienta przechodzi na nową wersję InD równo dwa dni po premierze, a już Adobe oczywiście starannie zadbało, by pliki z nowej wersji nie czytały się na starej. Zapomnieli już, jakim cudem zdobyli rynek dtp od Quarka, o którym pisano "driven by greed". Mam nadzieję, że kapitalizm jeszcze jednak działa i kolejna ambitna korporacja software'owa zabrała się już do rozwalania jaj tego cholernego dinozaura.

Domyślnie

A jak tu nie cieszyc michy jak ten rok bedzie mjei kosztowal €120 a CS6 jest jeszcze w jednym ze sklepow w werji pudelkowej za zaledwie €700 w wersji podstawowej, to nawet jak co dwa lata byly updaty to musial bym kolejny rok placic €580...dla mnie PS jest tylko do fotografii.

Cos mi sie wydaje, ze nie piszesz o wersji "Dla fotografa" z PS i LR.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów